vineri, august 5

Recenzie Album: Katy Perry - Teenage Dream

Azi, este randul albumului ''Teenage Dream'' al lui Katy Perry de a primi o recenzie.


1. Teenage Dream - o piesa lenta, prin care Katy ne dezvaluie ca si'a gasit dragostea adevarata, piesa de puzzle care ii lipsea si ca traieste un vis din adolescenta alaturi de acea persoana.


2. Last Friday Night (T.G.I.F.) - o piesa dansabila, pe acordurile carora multe persoane trecute prin viata isi pot aduce aminte de petrecerile negune din tinerete, la care se imbatau si trageam marijuana pe nas si'au cunoscut consoarta. E, ce vremuri!


3.  California Gurls (feat. Snoop Dogg) - o piesa foarte draguta, prin intermediul careia Katy ne descrie taramul ideal, unul cu iarba foarte verde, unde petrecerile se tin lant.


4. Firework - un de BTW'ul Gagutei, o piesa care indeamna sa fi cine esti cu adevarat, sa nu te ascunzi dupa o masca, sa fi sincer cu cei din jur, dar mai ales, cu tine insuti.


5. Peacock - o piesa putin mai perversa din partea lui Katy, deoarece versurile ''I wanna see your peacock'' si ''Come on boy let me see what you're hiding underneath''.
Katy Perry - Peacock
 

6. Circle the Drain - o piesa cu usoare influente rock, ce exprima nemultumirea lui Katy fata de iubitul sau (nu stiu daca vreo legatura cu Rusell Brand). Versurile mele preferate sunt ''I wanna be your lover, not your fucking mother''.
Katy Perry - Circle the Drain
 

7. The One That Got Away - o piesa destul de buna, as putea spune copilaroasa, prin care adolescentele sunt avertizate sa fie foarte atente ce fel de baieti au langa ei pentru le'ar putea parasi si ele vor suferi pentru ei.
Katy Perry - The One That Got Away
 

8. E.T.  - o piesa foarte diferita de celelalte de pe album datorita sound'ului adoptat. Desi versurile descriu o iubire ''extraterestra'', am o banuiala ca este vorba despre alt cineva, dar nu conteaza. In alte ordine de idei, pe album este varianta solo a piesei, dar pentru videoclip, Katy l'a ales pe Kanye West pentru a condimenta putin lucrurile.
Katy Perry - E.T.
 


9. Who Am I Living For? - o piesa al carei mesaj nu i'am dat de urma, versurile ma cam baga in ceata. Din cate inteleg, Katy oscileaza intre Rai si Iad.
Katy Perry - Who Am I Living For
 

10. Pearl - o piesa lenta care o descie pe Katy ca fiind o perla care, in loc sa iasa din scoica, a ramas acolo.
Katy Perry - Pearl
 

11. Hummingbird Heartbeat - la fel ca si ''Teenage Dream'', o piesa de dragoste descrisa, prin intermediul versurilor, ca ''povestea pasarilor si a albinelor''. Aceasta dragoste ii ofera lui Katy aripi si o face sa zboare.
Katy Perry - Hummingbird Heartbeat
 

12. Not Like The Movies - o piesa lenta, demna de un vals cu perechea. Katy spera ca viata sa fie ca intr'un film, ''...with that perfect ending...''.
Katy Perry - Not Like The Movies
 

In concluzie, albumul ''Teenage Dream'' al lui Katy Perry este unul romantic, catchy si putin futuristic (ma refer la melodia E.T.). Eu ii dau nota 9 pentru ca sound'ul abordat in majoritatea cantecelor este unul mai copilaros, zic. Voi ce parere aveti despre album?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu