marți, august 2

Recenzie Album: Jennifer Lopez - Love?

Ante-Scriptum: Desi vroiam sa incep sa fac recenzii de pe data de 1 August, nu prea am avut timp ieri, asa ca o sa incep de azi.

Pentru ca planul meu de vara de a asculta albumele artistilor care sunt la moda acum ia amploare, am hotarat sa incep acest proiect. Din 17 albume cate mi'am propus sa ascult, am reusit sa ascult doar 6. Dar mai este timp pana la sfarsitul verii.

Dau start noului proiect cu albumul lui Jennifer Lopez, ''Love?''

1. On The Floor (feat. Pitbull) - primul single extras de pe album. O piesa care te indeamna la dans, ritmata. Sound este unul electro, iar partea din ''Lambada'' se potriveste ca o manusa cu restul melodiei.


2. Good Hit - o piesa dansabila, cu influente retro. Desi numele melodiei se traduce ''lovitura buna'', versurile sunt de dragoste.
Jennifer Lopez - Good Hit (valentinbosioc.com)
 

3. I'm Into You (feat. Lil Wayne) - al doilea single extras de pe album. O piesa de dragoste, ritmata. In videoclip, Lil Wayne nu apare, acest lucru fiind compensat cu scenele de dragoste dintre J. Lo. si William Levy.


4. (What is) Love? - melodia care da numele albumului. J.Lo., prin intermediul versurilor, spune ca un a(r fi) intalnit nici un baiat care sa'i arate ce e dragostea in adevaratul sens al cuvantului.
Jennifer Lopez - (What Is) Love (valentinbosioc.com)
 

5. Run The World - ca multe alte piese de pe album, si aceasta este tot de dragoste, una dusa pana la extrem: ''Our love could run the world''.
Jennifer Lopez - Run The World (valentinbosioc.com)
 

6. Papi - o piesa la fel de dansabila ca si ''On The Floor'', Un fragment din aceasta piesa o il puteti asculta in videoclipul piesei ''I'm Into You'' (stiti voi, partea aceea cand J.Lo. danseaza alaturi de 2 negrese).
Jennifer Lopez - Papi
 

7. Until It Beats No More - o piesa (la fel ca celelalt ) de dragoste. J. Lo. spune ca ar vrea sa'i dea inima ei iubitului inainte ca aceasta sa nu mai bata.
Jennifer Lopez - Until It Beats No More (valentinbosioc.com)
 

8. One Love - idem piesa de mai sus:D.
Jennifer Lopez - One Love (ValentinBosioc.com)
 

9. Invading My Mind - aceasta piesa nu mai este de dragoste ca majoritatea de mai sus. Desi am ascultat aceasta melodie de n ori, nu am reusit sa'i aflu tema, asa ca va las pe voi.
Jennifer Lopez - Invading My Mind (valentinbosioc.com)
 

10. Villian - o piesa destul de ritmata, dansabila. In melodie este vorba despre o dragoste pe care numai ea i'a impartasit'o lui, iar acum el sufera dupa el (cam asta se desprinde din versuri).
Jennifer Lopez - Villain (valentinbosioc.com)
 

11. Starting Over - o piesa foarte draguta, prin care J. Lo. isi exprima dragostea pentru iubitul ei, spunand ca acesta ii conduce viata.
Jennifer Lopez - Starting Over (valentinbosioc.com)
 

12. Hypnotico - o piesa compusa de RedOne si Lady GaGa(poate si Lady GaGa sa faca ceva bun, inafara de a se imbraca in carne si alte haine socante)
Jennifer Lopez - Hypnotico (valentinbosioc.com)
 

In concluzie, albumul ''Love?'' este un amestec de versuri de dragoste, melodii ritmate si multa voce. Eu ii dau nota 10 pentru ca merita. Voi ce parere aveti despre album?

P.S.: Revin vineri cu ce'a de'a doua recenzie, la albumuil ''Teenage Dream'' al lui Katy Perry.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu