sâmbătă, august 13

Recenzie Album: Beyonce - 4

Azi este randul albumului ''4'' al lui Beyonce de a primi o recenzie.


1. 1+1 - albumul debuteaza cu o piesa de dragoste (ca si majoritatea pieseor de pe album), din care reiesa ca nu esti sarac pentru ca ai dragostea.
01 - Beyoncé   1+1
 

2. I Care - o piesa de dragoste completata de putina tristete, deoarece Beyonce spune ca a suferit de pe urma dragostei, dar iubitului ei (nu este vorba despre Jay-Z) nu i'a pasat.
Beyonce - I Care
 

3. I Miss You - dupa ce in piesa de mai sus, Beyonce isi plange de mila, acum ea canta despre faptul ca il vrea inapoi pe iubitul ei pentru ac se simte singura.
Beyonce -  I Miss You [valentinbosioc.com]
 

4. Best Thing I Never Had - incep sa nu mai inteleg nimic. In prima piesa, artista spunea ca nu stie algebra, dar ca stie ca 1+1=2, in a doua spunea ca iubitul o raneste si lui nu'i pasa, in a treia spune ca il vrea inapoi pentru ca sufera, iar acum spune ca iubitul care a facut'o sa sufere este cel mai bun lucru pe care la avut vreodata.:| A luat'o razna sau mi se pare mie? :-/


5. Party (feat. Andre 3000 & Kanye West) - acum Beyonce spune ca ii place sa petreaca. :| Sunt foarte debusolat; nu mai inteleg nimic din albumul asta; piesele trebuiau puse in alta ordine...
Beyonce - Party (feat  Andre 3000 & Kanye West) [valentinbosioc.com]
 

6. Rather Die Young - din punctul meu de vedere, este o piesa de umplutura - prea multa dragoste strica.
Beyonce - Rather Die Young [valentinbosioc.com]
 

7. Start Over - o piesa ce exprima dorinte lui Beyonce de ''a da o noua viata dragostei''. Totul pe aici se invarte in jurul dragostei, ceea ce ma plictiseste...
Beyonce - Rather Die Young [valentinbosioc.com]
 

8. Love on Top - Beyonce se bucura ca, in sfarsit, iubitul ei a pus dragostea lor pe prim-plan. Partea instrumentala mai putea fi lucrata putin, dar merge si asa.
Beyonce - Love on Top [valentinbosioc.com]
 

9. Countdown - una dintre putinele piese de pe album care imi plac in ciuda faptului ca si aceasta este de dragoste. Ador partea cu numaratoarea inversa.
Beyonce - Countdown [valentinbosioc.com]
 

10. End of Time - si aceasta piesa face parte din putinele care imi plac; imi place foarte mult inceputul (partea instrumentala).
Beyonce - End of Time [valentinbosioc.com]
 

11. I Was Here - prin aceasta piesa, Beyonce spune ca a traiyt fiecare moment, nu a trecut prin viata ca gasca prin apa.
Beyonce - I Was Here [valentinbosioc.com]
 

12. Run The World (Girl) - o piesa cam controversata, al carei instrumental a fost furat copiat. In afara faptului ca din 5 cuvinte, 4 sunt ''run the world'', melodia este dansabila.


In concluzie, albumul ''4'' al lui Beyonce este unul de dragoste (nu stiu daca Beyonce a pus multa dragoste in el :D) in care artista a pus mult suflet. Deasemenea, Honey B a postat pe YouTube un video-documentar despre albumul ''4'', intitulat ''Year of 4''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu