vineri, ianuarie 14

Premiera film: BURLESQUE

Ne'au arata ca sunt talentate, ca au voce si ca intreaga planeta rezoneaza muzica lor. Acum, Cher si Christina Aguilera fac echipa pe marile ecrane intr'un musical despre succes si showbiz, ''Burlesque''.
Filmul urmareste povestea lui Ali (Christina Aguilera), o tanara crescuta intr'un oras de provincie si dotata cu o voce de exceptie. Pentru ca in oraselul sau talentul cu care a fost inzestrata s'ar fi pierdut, Ali pleaca in Los Angeles, unde spera ca lumea o va cunoaste, o va aprecia si ca toate visele ei vor fi implinite.
In oraselul in care toate visele devin realitate, Ali da peste ''The Burlesque Lounge, un teatru de revista maiestuos, dar care pare sa isi dea ultima suflare. Prima slujba de care face rost tanara provinciala este de chelnerita la restaurantul lui Tess (Cher), proprietara clubului ''The Burlesque Lounge'' si protagonista principala a spectacolelor sustinute acolo.
In timp ce serveste cocktail'uri, Ali devine fascinata de coregrafia indrazneata si de costumele aproape imorale purtate de actori pe scena teatrului de revista si jura ca, intr'o zi, va fi si ea sub lumina reflectoarelor. Nu trece mult si ALi se imprieteneste cu una dintre dansatoare si dezvolta o relatie de afectuine cu un coleg barman, dar in acelasi timp isi face si un dusman, pe Nikki (Kristen Bell), o colega de scena care aspira la faima.
Cu ajutorul managerului si al prezentatorului, Ali isi face repede drum de la bar la scena, iar vocea ei spectaculoasa readuce gloria pierduta a clubului ''The Burlesque Lounge''. Din pacate, in peisaj apare un antreprenor imobiliar istet, cu o propunere greu de refuzat.
Pentru Christina Aguilera, rolul luiu Ali inseamna si debutul in lumea filmelor. ''Ali e cu siguranta o persoana determinata sa obtina ceea ce vrea. Stie ce isi doreste si nu se va opri pana nu obtine acel lucru. Iar eu rezonez cu felul ei de a fi, ca artist si ca tanara. Admir pasiunea si determinarea ei. Nu stie exact ce vrea la Hollywood, dar merge acolo si e deschisa la orice'', descrie Christina personajul sau.
Pentru Cher, ''Burlesque'' este primul film in ultimii 7 ani si in acelasi timp, prima particpare la un musical, ultimul rol al vedetei fiind in 2003, in filmul ''Stuck On You''.

Iata aici si trailer'ul:

Un comentariu: