sâmbătă, ianuarie 15

Realitatea

Ante-Scriptum: Nu stiu daca am innebunit sau doar ma reprofilez putin, dar incepe sa'mi placa. Veti vedea mai jos despre ce vorbesc.

Azi vorbim despre piesele care vizeaza viata, hai sa'i zicem, de zi cu zi. Intr'o tara care se duce dracu', unii cantareti romani profita de acest lucru, devenind astfel cei mai apreciati artisti romani. Cred ca toata lumea s'a prin ca este vorba despre Puya, Guess Who si Spike. Acum (fac pariu ca) va intrebati cum de am adoptat aceste nume in vocabularul meu. Pentru asta, poate voi face un post. Pana atunci insa, voi face 2 sondaje: Care melodie va place mai mult? si Best Romanian Artist.
Pentru Care melodie va place mai mult? avem:
  • Puya feat. Connect-R - Americandrim


  • Guess Who - Manifest

  • Spike - Realitate

Si acum, pentru Best Romanian Artist avem:

  1. Puya
  2. Guess Who
  3. Spike
Cam atat...Astept multe commuri.

Post-Scriptum:Cred ca voi avea o audienta mai mare decat a lui Dan Diaconescu :) si in direct si in reluare :))

4 comentarii:

  1. Cristi colegul tau de banca17 ianuarie 2011 la 21:46

    Gabi intri pe fagasul lucrurilor normale te-ai dat pe muzica care se asculta in vrea asta,continua tot asa si o sa ajungi mai tare decat Adelina de multe ori ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. huaa puya!!
    a copiat o gramada de melodii pt a face amiricandrim:-j
    sa`si vada de treaba lui!!

    RăspundețiȘtergere
  3. lol...cea mai tare e 100% PUYA FT. CONECT-R -> AMERICANDRIM...e cea mai tare melodie a lui si din cate sunt care spun realitatea....asa pe intelesul tuturor...BRAVO PUYA..apropo....aveai dreptate...o sa ai o audienta mai mare ca a lui Dan Diaconesu...si in direct si in reluare:))...cel mai tare blog...sper sa mai fie postari gen asta...si poate sa fie si melodii in alte limbi...tine'o tot asa...din partea mea ai blogu mult mai bun decat al balonului ala deformat de ADELINA...BLAAAAH....deja stergi pe jos cu ea...e carpa de fata...manca'oar PURICII:))...papa:-h..mai astep postari

    RăspundețiȘtergere