marți, ianuarie 11

Suntem o clasa de...

...TAMPITI!!! Da, chiar suntem.
La noi in clasa, se intampla lucruri la care alte clase nu se imtampla. Exemplele sunt multe. Sa luam doar cateva:

''Curatenia'' din clasa
Asta, cu siguranta, este o problema MAJORA. Toti profesorii care intra in clasa, zic ca au intrat in ''cosul de gunoi''. Acest lucru intareste idee de a iesi cat mai repede din clasa.

Perdeaua, dornica de ''a da mana cu pamantul'', care a cazut deja de 2 ori (cea de la tabla), respectiv o data (cea de la mijloc).

Perversiunile sexuale, facute de scumpul si dragul nostru coleg Bogdan, care zici ca'i retardat. Totul a inceput Luni, ora de geografie...totul a fost bine, pana cand intorc privirea spre dreapta si il vad pe Bogdan cu ghiozdanul in brate. Pana aici totul pare obisniut, nu? Dar nu e obisniut: a inceput sa se masturbeze cu bietul (bine, nu stiu cand de biet era...cine stie, poate i'o fi placut :D) ghiozdan. La un moment dat, a inceput sa scoata si sunete. Draga Bogdan, nu vrem sa stim ce faci tu acasa. Eventual, ia''ti o camera la hotel.

In orice caz, sa nu credeti ca facem doar lucruri rele. Nu, facem si lucrui bune, cum ar fi sa ne invatam lectiile la FIECARE materie. Astazi la fizica, profesoara m'a nimerit exact pe mine la ascultat. Bine, eu am stiut lectia, m'am incurcat nitel la problema si mi'a pus 8. Dupa ce m'a ascultat, a urmat o ploaie foarte lunga dealde 3 si 4. In vreo 15-20 de minute a rezolvat juma de clasa.

Aaaaa....era sa uit. Jumatate din clasa raman corigenta la mai mult de jumatate din materii. Anul asta merge mai rau decat in clasa a 5-a, a6-a si a 7-a la un loc. SA MOARA GIBILAN DE NU!!!

In concluzie, nu vad clasa asta mergand pe calea cea buna. In fine, eu voi invata lectiile, in caz ca ma asculta sa fiu pregatit.

Sa ne inveselim putin cu noul single semnat Andra , Something New.

2 comentarii: