duminică, septembrie 4

Recenzie Album: Nicole Scherzinger - Killer Love

Astazi este randul albumului ''Killer Love'' al fostei soliste a trupei The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger.


1. Poison - albumul debuteaza cu o piesa foarte energica, cu un sound catchy. Imi place foarte mult piesa, videoclipul de asemenea, mai ales la minutul 3:06 la 3:10.


2. Killer Love - piesa care da numele albumului este una foarte ritmata, putin cam incarcata instrumental, cu usoare influente rock. Nu e chiar cine stie ce pentru o piesa care da numele albumului, dar cred ca va avea succes daca o va lansa ca single si, eventual, daca va face si un videoclip.
Nicole Scherzinger - Killer Love
 

3. Don't Hold Your Breath - cel de'al doilea single extras de pe album, dupa 'Poison' (vezi mai sus). O piesa foarte draguta, mai lenta decat cele de pana acum, cu un mesaj bine conturat pentru baietii care si'au facut prietenele sa sufere dupa ce s'au despartit: odata ce te'ai despartit de acea persoana si au facut'o sa sufere, nu te mai poti intoarce la ea oricat ai incerca pentru ca ai facut'o sa sufere destul.


4. Right There - o piesa de dragoste, totodata si cel de'al treilea single extras de pe album. Desi comtine cateva versuri...(hai sa le zic) vulgare (''I like the way that you keep me cumming''), videoclipul nu a fost cenzurat de posturile TV romanesti (pe unele dintre ele). Insa - este al treilea album la care intalnesc acest ''fenomen'' - , pe album este varianta solo a piesei, nu cea in colaborare cu 50 Cent. Pe de alta parte, Nicole este prima si singura care a binevoit sa scoata videoclip si la varianta solo, nu doar la cea cu 50 Cent.




5. You Will Be Loved - o piesa care nu surprinde cu nimic (cel putin pe mine nu ma surprinde cu nimic), nu vad legatura dintre versuri, pe scurt o piesa de umplutura, de sa-fie-acolo.
Nicole Scherzinger -   You Will Be Loved
 

6. Wet - iata si cel de'al patrulea single extras de pe album, o piesa cu influente dance, foarte sexy si provocatoare, la fel ca si videoclipul (pe care il stiti de aici). Imi place foarte mult cum suna, iar Nicole arata foarte bine.


7. Say Yes - o piesa cu un sound nu foarte sofisticat si versuri simpliste...
Nicole Scherzinger  -  Say Yes
 

8. Club Banger Nation - o piesa foarte energica si antrenanta, usor de club, cu un sound foarte captivant. Imi place melodia, este una foarte reusita, fiind produsa de RedOne.
Nicole Scherzinger - Club Banger Nation
 

9. Power's Out (feat. Sting) - o piesa simpla, cu un sound lent, linistit, ce are urmatorul mesaj: ai incredere in tine!, mesaj ce este tot mai intalnit in industria pop.
Nicole Scherzinger feat. Sting - Power's Out
 

10. Desperate - aceasta piesa exprima un lucru care sa mai intampla in zilele noastre, si anume ca fetele devin disperate dupa ce se despart de iubitul lor, mai bine zis, cand el se desparte de ea.
Nicole Scherzinger - desperate
 

11. Everybody - o piesa de dragoste, putin cam trista pentru ca 'ea' este singura, iar pentru a'l convinge pe 'el' sa se intoarca la ea, invoca faptul conform caruia fiecare are nevoie de cineva. Convingator sau nu?
Nicole Scherzinger -  everybody
 

12. Heartbeat (alaturi de Enrique Iglesias) - duetul alaturi de Enrique Iglesias, inclus pe albumul ''Euphoria'' al celui din urma a fost foarte bine primit de public, fiind o piesa lenta, de dragoste, in care vocile protagonistilor se completeaza una pe alta, facand furori printre fanii celor 2. Mie imi place melodia, este foarte buna, sound'ul este deosebit, iar versurile de asemenea.


13. Casualty -o piesa care imi place foarte mult datorita sound'ului, dar si a versurile (''Don't tell me you love me/ Then put a gun to my head/ And say I'm not trying''). Din nou, Nciole ne prezinta o poveste de dragoste trista.
Nicole Scherzinger - casualty
 

14. AmenJena - o piesa cantata la pian, prin care vocea lui Nicole este pusa in valoare la maxim, aceasta dovedindu'si calitaile vocale. Nu mai am cuvinte...
Nicole Scherzinger - amenjena
 

In concluzie, albumul ''Killer Love'' al lui Nicole Scherzinger este unul club-love, tema predominanta fiind iubire si urmele care raman dupa ce aceasta a disparut, impletita armonios cu muzica dance, caracterizata printr'un sound foarte ritmat. Nota acordata acestui album este 10. Voi ce parere aveti despre acest album?

P.S.: Mai am o singura recenzie de facut la albumul ''Here I Am'' al lui Kelly Rowland, dar inca nu l'am ascultat si nu stiu cand ii voi scrie recenzia.

2 comentarii:

  1. imi place la fel de mult ca si cum iti place tie...
    atat melodiile cat si videoclipurile sunt exceptionale...
    permite-mi sa dau si eu tot o nota de 10 acestui album...

    RăspundețiȘtergere
  2. @vioreld
    Care sunt piesele tale preferate?

    RăspundețiȘtergere