vineri, septembrie 9

Premiera film: FRIENDS WITH BENEFITS

Jamie (interpretata de Mila Kunis) si Dylan (interpretat de Justin Timberlake) sunt personajele principale ale acestei comedii. Ei sunt doi prieteni foarte buni care isi petrec mai tot timpul impreuna, vorbind despre absolut orice fara perdea, sau plimbandu'se prin New York si amuzandu'se pe seama cuplurilor care nu stiu sa faca diferenta intre o partida buna de sex si o relatie serioasa si amoroasa. Cei doi tanjesc si ei dupa o relatie de lunga durata, dar programul ultra incarcat nu le permite acest lucru. Incercand sa evite toate cliseele din comediile romantice Hollywoodiene, Dylan si Jamie vor descoperi cat de curand ca adaugand o noua constanta, numita sex, prieteniei lor nu fac decat sa isi complice vietile.
''Prieteni cu beneficii'' pare o idee perfecta atunci cand ambii parteneri vor sa evite clasicele protocoale ale datingului, nu au timp de romantisme si isi doresc doar un partener de sex care sa'i scoata din cand in cand din rutina zilnica. Cum idealurile tocmai de aceea se numesc asa pentru ca nu au nici o legatura cu realitatea, cei doi vor descoperi pe pielea lor ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Cum? Inevitabil, unul dintre ei va incepe sa simta mai mult decat si'a propus. 
Cei doi incep o relatie bazata doar pe sex, fara a vrea sa strice prietenia care este intre ei si fara sa puna in aceeasi oala afectiunea cu placerea fizica, dar sfarsesc prin a se indragosti unul de altul, tipic acestor relatii de prietenii cu beneficii, si realizeaza ca nu sunt mai presus de ceilalti oameni de varsta lor, care au nevoie de un suflet pereche pentru a forma un cuplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu