sâmbătă, octombrie 8

Happy Birthday! Bruno Mars

Bruno Mars s'a nascut pe data de 8 Octombrie 1985, in Honululu, Hawai. Numele sau real este Peter Gene Hernandez.

Cand auziti numele ''Bruno Mars'', probabil va ganditi de unde vine, nu? Ei bine, afalti ca numele ''Bruno'' vine de la un luptator de wrestling, Bruno Sammartino. Cine l'a poreclit asa? Chiar tatal sau, pentru ca semana cu luptatorul. Iar numele de ''Mars''? Ei bine, la o intalnire, fata i'a zis lui Bruno ca vine de pe Marte (in engleza Mars) pentru ca s'ar fi purtat ciudat. Si asa, a venit numele de Bruno Mars.

In 2004, dupa terminarea liceul, la sfatul unchiului sau, Bruno se muta in Los Angeles. Ajuns acolo, a semnat un contract cu casa de discuri Motown Records. Ei bine, lucrurile nu au mers chiar asa de bine, acesta fiind nevoit sa'si castige existenta scriind cantece pentru alti artisti.

Rampa de lansare a fost duetul cu Travie McCoy, ''Billionaire''.


Apoi, a urmat semnarea unui contract cu ''Atlantic Records'' si inregistrarea albumului de debut ''Doo-Woops & Hooligans'' (este pe lista pentru recenzii ;)) pe 5 octombrie 2010. Single'ul de debut, ''Just The Way You Are'', a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot 100.


Al doilea single, ''Grenade'', a spart orice top, ajungand pe pozitii inalte. Acesta este si cel mai vizualizat videoclip al lui Bruno de pe YouTube.


Single'urile ce au urmat, ''Liquor Store Blues'' si ''The Lazy Song'', s'au bucurat de asemenea de succes, ajungand pe locuri fruntase in topuri.

Cu cateva luni in urma, Bruno a colaborat cu Bad Meets Evil pentru piesa ''Lighters''.

Facts:

  • Cantaretii lui preferati sunt Michael Jackson si Elvis Presley.
  • Mai are 5 frati. 
  • A cantat pentru prima data la varsta de 4 ani. 

Un comentariu:

  1. chiar nu stiam de unde ii vine numele...sooper...felicitari pentru articol , ca de obicei impresionant .
    Insa iti dau si eu un articol de citit , crede-ma ca merita citit : http://fanblog-jessiej.blogspot.com/2011/10/cei-de-la-music-channel-nu-le-place-de.html

    In articol mai ai un link pus de mine catre articolul celor de la MUSIC CHANNEL !
    As avea nevoie de parerea tuturor si am mai inaintat cateva mesaje si altor bloggeri...

    RăspundețiȘtergere