vineri, iulie 8

Premiera film: BAD TEACHER

In filmul ''Bad Teacher'', Cameron Diaz joaca rolul lui Elizabeth Halsey, o profesoara destul de nonconformista. Elizabeth e o profa fara chef si fara vocatie, care abia asteapta sa se casatoreasca cu un bogatas si sa scape de predatul la catedra gimnaziului. Se pare ca Elizabeth nu a vrut sa devina profesoara pentru ca i s'ar fi parut o meserie nibila - pentru ea, a fi profesor este o simpla slujba si o necesitate pentru ca trebuie sa'si plateasca chiria.
De fapt, ceea ce'si doreste ea cu adevarat este sa scpae definitiv din invatamant. Ea cauta un tip care sa fie suficient de bogat incat sa scape de scoala si sa nu mai fie nevoita sa lucreze vreodata, iar ea e convinsa ca, daca va purta sutienul cel mai mare, el o va scapa de toate problemele. Dar oare chiar asa sa fie?
Si toata povestea filmului incepe cam asa: este ultima zi de predare si Elizabeth isi face planuri alaturi de logodnicul ei. Dar cand ii este lumea mai draga, logodnicul o paraseste si Elizabeth se vede nevoita sa se intoarca la catedra. Din cauza nefericii pe care o traieste, incepe sa vina drogata la scoala si sa arunce cu ghemotoace de hartie in capul elevilor care nu raspund corect la intrebari.
La un moment dat, ajunge chiar sa isi scoata sutienul, in conditii inadecvatesi, mai mult decat atat, sa il afiseze in clasa, avand alaturi si o sticla de bautura.Faptul ca nu se culca cu elevii ei este unul dintre putinele lucrui bune pe care le face. Asta datorita faptului ca isi centreaza atentia pe posibilitatea unei relatii cu un nou profesor, Scott Delacorte (jucat de Justin Timberlake), un tinerel frumusel si cu avere. Prin urmare, zambeste in timp ce concureaza pentru potentialul partener cu o rivala, Amy, colega sa de catedra. Elizabeth intra intr'o disputa cu profesorul de sport, cam sarit de pe fix, iar cosecintele disputei afecteaza studentii, colegii, dar mai ales pe ea insasi.

Iata aici si traile'ul:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu