vineri, iunie 10

Premiera film: KUNG FU PANDA 2

Povestea simpaticului urs panda, acum maestru incontestabil in artele martiale, continua cu o noua aventura in care luptele traditionale asiatice vor rezolva conflicte si vor isca noi situatii comice.
PO isi traieste acum visul: a implinit o veche legendara si a devenit Razboinicul Dragon, protectorul binelui si mana de fier a dreptatii. Valea Pacii este acum in siguranta, pentru ca Po si prietenii sai, Cei Cinci Furiosi, si ei maestri Kung Fu, au ca unica misiune aprarea mirificului tinut. Dar, pacea nu e eterna...Viata linistita a lui Po si a prietenilor sai este din nou pusa in pericol de aparitia unui nou raufacator, care planuieste sa foloseasca o arma ultra-secreta pentru a cuceri China si a distruge arta Kung Fu. Marsavul Lord Shen, un paun albinos, devine astfel inamicul numarul 1 al lui Po. Pentru a'i tine piept ticalosului, Po trebuie sa rascoleasca trecutul sau si sa dezvaluie secretele misterioasei sale origini. Ursuletul pleaca in cautarea tatalui biologic, care spera sa ii ofere raspunsurile dorite.
In ''Kung Fu Panda 2'' revin o multime de personaje dragi din primul film, dar si personaje noi, cu povesti proaspete si interesante. Pe langa mai vechile noastre cunostinte - Crane, Viper, Mantis, Monkey, Tigress, pe parcursul derularii povestii vom descoperi alte personaje abile in artele martiale. Maestrul Thundering Rhino, proprietarul legendarului Ciocan al Norilor, este liderul Consiliului Kung Fu si protectorul Orasului Gongmen. Thundering Rhino este descendentul unei vechi familii de maestri, a invatat sa se lupte de la tatal sau si s'a facut un nume dupa ce i'a invins pe cei zece mii de serpi din Valea Woe.Este apreciat pentru umorul sau bland, faptele bune si pentru intelepciunea sa. Maestrul Storming Ox, elevul lui Thundering Rhino a crescut in Gongmen si este un membru de incredere al Consiliului Kung Fu. Cand era copil, Storming Ox fugea de acasa pentru a admira de departe antrenamentele lui Thundering Rhino, care mai apoi l'a luat sub aripa sa si l'a invatat Kung Fu. Storming Ox si'a aratat vitejia invingandu'i pe cei 72 de banditi care terorizau provincia Wing Cho.
Maestrul Croc a fost, pe vremuri, capetenia unei hoarde de banditi crocodili. Oricine il calca pe nervi pe Croc era pedepsit de legendara sa coada-buzdugan. Asta pana in ziua in care Croc l'a intalnit pe Thundering Rhino si a schimbat taberele, trecand de partea binelui si devenind si el membru in Consiliul Kung Fu.
De partea raului stau alti luptatori Kung Fu abili, care il ajuta pe Lordul Shen sa isi duca la capat planul distructiv. Aramata de gorile reprezinta muschii lordului albinos si garda sa personala, iar Seful Lup, pe vremuri garda orasului Gongmen, este acum aliatul de baza al lui Shen.
Cele doua grupuri de luptatori se vor infrunta pentru suprematia in Valea Pacii. Iar Kung Fu Panda va fi cheia victoriei!

Iata aici trailer'ul:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu