miercuri, iunie 29

Happy Birthday! Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger s'a nascut pe data de 29 Iunie 1978 in Honolulu, Hawai, S.U.A. Numele ei adevarat este Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger.

Oficial, Nicole s'a lasat in industria muzicala in 2003, cand a devenit vocea principala a trupei Pussycat Dolls.
Neoficial, s'a lansat in industria muziicala in 2001, dupa ce a castigat concursul Popstar si a devenit membra a grupului ''Eden's Crush'', sub numele ''Nicole Kea''.

Trupa Pussycat Dolls era formata (spun ''era'' deoarece s'a destramat) din Melody Thornton, Jessica Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt si Carmit Bachar. Single'ul de debut, ''Don't Cha'', extras de pe albumul de debut ''PCD'', s'a bucurat de un succes enorm, clasandu'se pe porimul loc in 15 tari. Urmatoarele single'uri, ''Sway'', ''Stickwitu'', ''Beep', ''Buttons', ''I Don't Need a Man'' si ''Wait a Minute'', au contribuit la comercializarea albumul in peste 7 milioane de copii la nivel mondial.

De pe cel de'al doilea album, ''Doll Domination'', au fost extrase single'urile ''When I Grow Up'', ''Whatcha Think About That'', ''I Hate This Part'' si ''Jai Ho (You Are My Destiny)'', ultimul fiind realizat pentru coloana sonora a filmului ''Vagabontul Milionar''

In luna august, artista, care este intr'o relatie cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, isi va lansa primul album solo, ''Killer Love''. De pe acesta, au fost extrase single'urile
1. ''Poison''



2. ''Don't Hold Your Breath''


3. ''Right There'' (varianta cu 50 Cent o gasiti AICI)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu