miercuri, mai 11

Pe aceeasi tema

Cred ca va mai amintiti de un articol mai vechi, de pe la inceputul anului, cand scriam timid cu titlu ''Realitatea'' si nu aveam habar ca va avea un asa mare raiting. Credeam ca nu sunt eu atunci, pentru nu prea e genul de muzica pe care il prefer dar, din cand in cand, nu strica o mica doza de muzijuana (muzica +marijuana) ce ne trezeste din visul frumos si ne prezinta realitatea, asa cum e ea: cruda, dura, fara cai de iesire. E ca un tren, ce mai are doar 2 km de mers si deraiaza, iar tu nu poti scapa din el. Dar nu asta face tema articolului de azi.

Sa ne intoarcem la prima idee. Azi a aparut videoclipul pieselor ''Oriunde te duci'' si ''Stiu deja'' al lui Guess Who. De curiozitate, am urmarit si eu videoclipul (da', stiu ca sunt 2 melodii, dar este doar un singur videoclip ce le cuprinde pe amandoua) si am ramas socat de cat de mult te transpun versurile in viata reala. Ideea videoclipul este geniala, aparent fara sens. Ca sa va convingeti, iata videoclipul:



Ei, ce v'am zis? Nu simtit ca balonul pe care plutiti a fost intepat si ca acum ati revenit cu picioarele pe pamant? Ba da, da' ce putem face? Sa mai facem o revolutie? Sa intram in greva? Sa ne aruncam de la etaj? Nu cred ca va dati asa de usor batuti, pentru ca niste feline javre din Parlament (precum Traian Basina, Emil Poc) nu se mai satura de bani si vor sa stoarca poporul roman pana la ultimul banut. Din nefericire, suntem copii, viitori adulti, si nu putem face mai nimic pentru o situatie mai buna. C'est la vie!

Un comentariu:

  1. Videoclipul e absolut...genial...Te lasa fara cuvinte, asta-i clar.
    Tare articolul.

    RăspundețiȘtergere