miercuri, mai 4

Minunile...

...Lumii din Caracal.

Ieri am aflat de la niste colegi de cele 7 minuni din Caracal. Si pentru ca murit de ras dupa ce mi le'au spus, am zis sa vi le spun si voua. Deci, sa incepem:


  1. S'a construit un bloc, dar s'a uitat macaraua inauntru, asa ca a fost demolat pentru a fi scoasa macaraua.
  2. S'a construit o statuie cu cativa soldati cu pustile indreptate spre Casa Armatei. Dupa ce au realizat, autoritatiule au daramat statuia si au reconstruit'o cu fata spre Politie. Statuia a fost din nou daramata, iar in prezent este indreptata catre Posta.
  3. Brutaria se afla pe strada ''Foametei''.
  4. Inchisoarea se afla pe strada ''Libertatii''.
  5. Cimitirul se afla pe strada ''Invierii''.
  6. Exista o singura scoala si se cheama Scoala nr. 2.http://matcuoi.com
  7. A Luat foc sediul pompierilor.
  8. S'a furat usa Politiei.
  9. Un bilet de la Gara in centrul orasului costa 1,25 Lei, dar din centrul orasului pana la gara, costa 1,5 Lei. http://matcuoi.com
  10. Un om avea o capra pe care a legat'o de o bariera. Omul a plecat, bariera s'a ridicat pentru a trece un tren, iar capra a murit spanzurata.
  11. In timpul cutremurului din '77, la un atelier care avea scris deasupra ''Reparatii Radio-Televizoare'', a cazut litera ''R'' de la cuvantul ''Radio'' si a ramas ''Reparatii  adio-Televizoare''. 
  12. Ceasul din gara are orele scris si cu cifre arabe (de la 13 la 24) si cu cifre romane (de la I la XXII) numai ca cifra 4 (scrisa roman) este reprezentata prin 4 linii verticale-IIII-si nu IV.http://matcuoi.com
Cica ele ar fi 7, dar eu am gasit 12. http://matcuoi.com Nu stiu cat de adevarate sunt, dar pana o sa ajung sa vad cu ochii mei ''minunile'', ma multumesc cu urmatoarea poza:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu