sâmbătă, august 21

Usa cu interfon deschisa

Toata lumea stie ca m'am mutat in cartierul Tiglina 2. Prin iarna ne'am pus interfon. Si de atunci a inceput povestea.
In fiecare zi usa este tinuta deschisa cu fel de fel de obiecte. De la pietre de toate marimile si formele....pana la bidoane de 5 Kg cu apa, ghivece cu flori si chiar ( asta o sa fie foarte interesanta, si totodata originala ) bucati dintr'un trunchi de copac. Am uitat sa mentionez ca la mine in scara sunt o gramada de copii de gradinita, care abia descopera cate ceva in fiecare zi, si deasta parintii lor lasa usa deschisa.

Sa va povestesc o intamplare legata de usa cu pricina...

Venind de la antrenament, am vazut usa deschisa si am dat sa scot piatra de sub usa ( da era o piatra plata ) iar o baba de la etajul 1 mi'a spus:
- Lasa usa deschisa ca sa mai intre aer in scara!
La care eu:
-Pai, atunci de ce ne'am mai pus interfon???
-Lasa usa sa se mai faca curent!

In gandul meu am inceput sa o injur si, ca sa nu ma enervez mai tare, am lasat dracu' piatra sub usa si am plecat, lasand baba sa vorbeasca de una singura. Dupa spusele ei ( ''...sa mai intre aer...''; ''...sa se faca curent...'' ) => ca baba sta pe casa scarii.

De atunci, de fiecare data cand vad usa deschisa, iau piatra din usa ( nu ma intereseaza daca ma vede cineva sau nu ) si merg cu ea vreao 200 de metri departare de bloc si arunc piatra intr'un tufis.

Cam atat si cu usa de interfon deschisa....revin si cu ultimul articol...Papa!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu