vineri, aprilie 20

Recenzie Album: Jason Derulo - Future History

Cel de'al doilea album din cariera lui Jason Derulo a fost lansat pe data de 16 Septembrie 2011, fiind vandute in prima saptamana 13.000 de copii la nivel mondial. De pe album au fost extrase, pana acum, 4 single'uri si veti descoperi pe parcurs care sunt acestea.


1. Don't Wanna Go Home - piesa cu care debuteaza albumul ne arata latura de petrecaret a lui Jason, acesta nevrand sa mai plece acasa. Piesa a fost si primul single extras de pe album, pe data de 10 Mai 2011.

2. It Girl - prin aceasta piesa, Jason ne demonstreaza ca o iubita valoreaza mult mai mult decat un premiu Grammy si ca aceasta trebuie pretuita nespus de mult. Piesa a fost cel de'al 2'lea single extras de pe album.

3. Breathing - aceasta piesa este dovada ca dragostea devine incet, dar sigur, un drog de care nu ne mai putem lasa. ''Imi este dor de tine doar atunci cand respir, am nevoie de tine doar atunci cand inima mea bate.'' sunt doua dintre cele mai expresive versuri ale piese, ce a fost extrasa ca cel de'al 3'lea single de pe album.

4. Be Careful - piesa aceasta mi'a devenit una de suflet, datorita sensibilitatii exprimate prin intermediul versurilor si a instrumentalului. Este vorba despre o iubire nedorita, de care Jason nu mai poate scapa si incearca sa se linisteasca spunandu'si ca daca viitoare va avea grija de cine se va indragosti. 

5. Make It Up As We Go - o piesa cu o tenta usoara sexuala, dar nu foarte exagerat ca in alte multe melodii. Piesa este ritmata, este cathcy, are potential pentru un viitor hit marca Jason Derulo. 

6. Fight For You

7. Pick Up The Pieces - aceasta piesa este una de impacare, dupa o despartire soldata cu o inima ranita. ''Daca iubirea noastra ar fi de clasa, hai sa strangem bucatile'' sunt versurile cele mai profunde, si tot odata metaforice care imi plac foarte mult.

8. Givin' Up - desi piesa este foarte buna, cu potential foarte mare, eu nu prea am inteles'o. Jason spune ca renunta sa mai caute o persoana care sa i se potriveasca, dar totodata descrie relatia sa cu o femeie. Imi poate explica si mie cineva cantecul, va rog? 

9. Bleed Out - o piesa prin care Jason cere explicatii prietenei lui de ce il paraseste si ii pune ''pistolul in dreptul inimii''. De aici vine si titlul, de la a sangera dupa impuscatura. Sincer, piesa nu mi se pare prea stralucita. 

10. That's My Shhh - o piesa perversa, cu versuri nu foarte expresive, datorita limbajului usor codat, si tot odata o piesa eleganta. Imi aduce aminte de piesa Rihannei, Skin, care, deasemenea, este perversa, dar totodata eleganta in felul ei. 

11. X - nu va ganditi ca melodia se refera un vreun factor X! Nu, nu este vorba despre asa ceva! Este vorba de faptul ca Jason este inca indragostit de fosta prietena. ''I'm still in love with my X'', dar nu a mai pus ''E''-ul. In rest piesa este una draguta, Jason judecandu'se ''I hate that you loved me''. 

12. Dumb - piesa care incheie albumul este una trista, prin care Jason isi exprima regretul dupa ce a pierdut tot ceea ce avea: prietena lui, care nu l'a iubit si careia nu ea pasat de el. Acum, Jason nu mai are decat trecutul, pe care prietenii il sfatuiesc sa uite.

In urma celor prezentate, cel de'al doilea album al cantaretului Jason Derulo este un amestec de piese ritmate, de ''petrecere'' combinate cu melodii sensibile, de dragoste. Nota pe care o dau acestui album este 10 pentru sensibilitatea de care da dovada acest cantaret, sensibilitate pe care nu prea o mai vezi la cantaretii din ziua de azi (baieti). 
Voi ce parere aveti despre album? Ce piese va plac? Ce piese nu va plac? Ce nota dati albumului? 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu