duminică, aprilie 15

Recenzie Album: David Guetta - Nothing But The Beat

Cel de'al 5'lea album din cariera DJ'ului francez David Guetta a fost lansat pe data de 16 August 2011 si contine colaborari cu nume mari ale muzicii actuale precum Usher, Jessie J, FloRida, Taio Cruz si multi altii. De mult timp imi doream sa fac aceasta recenzie pentru ca, cu fiecare videoclip care era lansat, ma fascina mai mult si doream din ce in ce mai mult sa aflu povestea acestui album. Astazi este ziua cea mare.


1. Where Dem Girls At (feat. FloRida & Nicki Minaj) - piesa cu care debuteaza albumul este si primul single  extras de pe album. Piesa s'a bucurat de mult succes cand a fost lansata, videoclipul fiind unul foarte interesant, cu baloane de sapun, dans si voie buna. 

2. Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris) - o piesa care nu atrage prea mult, decat prin sound. In schimb, videoclipul te atrage, fiind vorba despre o petrecere pe care David o prelungeste de fiecare data cand soarele vrea sa rasara. 

3. Turn Me On (feat. Nicki Minaj) - piesa este cel mai recent single lansat de pe album, care se bucura de foarte mult succes datorita sound'ului, a verusrilor, dar si a videoclipul pe care chiar David ca fiind unul arhaic dar tot odata si futuristic. Ideea mi s'a parut geniala. 

4. Sweat (Snoop Dogg VS. David Guetta) - dupa cum banuiesc ca stiti, vara trecuta era in voga aceasta piesa. Povestea ei este una simpla, dar care a schimbat radical lucrurile. Snoop Dogg a lansat piesa ''Sweat'', o piesa lenta care nu s'a bucurat mai deloc de succes. Snoop Dogg a vorbit cu David Guetta sa faca un remix la aceasta piesa care sa prinda la public, lucru care s'a si intamplat. Si uite asa, remixul a ajuns sa fie mult, mult mai vizionat decat originalul pe YouTube si sa aiba mai mult succes decat aceasta. Eu zic ca David a facut o treaba foarte buna. 

5. Without You (feat. Usher) - cel de'al treilea single extras de pe album, dupa ''Little Bad Girl'', este o colaborare foarte draguta cu Usher, un artist deja consacrat. Cei 2 au facut o treaba foarte buna cu aceasta piesa, bucurandu'se de succes si in momentul de fata. Videoclipul are si el legatura cu melodia, deoarece si continentele se simt singure, fara speranta si triste unul fata de celelalte. 

6. Nothing Really Matters (feat. Will.I.Am) - aceasta piesa imi ofera foarte multe voie buna datorita versurile care spun ca prin muzica ne putem uita probleme, putem sa ne relaxam. Dupa cum spune si refrenul ''In club, nimic nu conteaza!'' 

7. I Can Only Imagine (feat. Chris Brown & Lil' Wayne) - o piesa foarte draguta, desi credeam ca cei doi vor canta rap cand le'am vazut numele. In orice caz, sound'ul imi pare putin cunosc, seamana cu cel de la ''Nothing Really Matters'', dar foarte putin.

8. Crank It Up (feat. Akon) - desi sound'ul este unul foarte catchy, am impresia ca iesa are tenta sexuala, aceasta impresie fiind data chiar de numele melodiei, care se traduce astfel: ''Manevreaza in sus''. 

9. I Just Wanna F. (feat. Afrojack, Timberland & Dev) - desi si aceasta piesa are tenta sexuala, imi place la nebunie. Sound'ul este foarte catchy, versurile cam perverse; in schimb nu am auzit vocea lui Afrojack. Ar fi chiar dragut sa vedem si un videoclip la aceasta piesa. 


10. Night Of Our Life (feat. Jennifer Hudson) - sincer, nu cred in puterile acestei piese, imi displace. Inceputul seamana cu unul extraterestru, iar Jennifer Hudson canta parca ar fugari'o trenul. Asta face ca piesa sa fie foarte zbuciumata.


11. Repeat (feat. Jessie J) - faptul ca piesa este in colaborare cu Jessie J o va face hit, deoarece versurile prezinta o fata care vrea sa se desparta de iubitul ei si ii spune ca nu va suferi dupa, iar melodia nu este stralucita.


12. Titanium (feat. Sia) - piesa care incheie albumul este cel de'al patrulea single extras, este o piesa foarte buna, din categoria ''Fi tu insuti!''/''Ai incredere in propriile forte!''. Videoclipul este unul reprezentativ, foarte adegvat pentru piesa.


In urma celor prezentate mai sus, albumul ''Nothin But The Beat'' al lui David Guetta este unul foarte reusit, melodiile sunt foarte fresh datorita colaborarilor cu artisti foarte diversi. Nota mea pentru acest album este 9 deoarece 2 piese imi displac. In rest este un album foarte bun, s'a vandut in foarte multe exemplare pana in momentul de fata.
Voi ce parere aveti despre album? Care sunt piesele voastre preferate? Care sunt piesele care va displac? Ce nota dati acestui album?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu