marți, martie 1

Happy Birthday! Ke$ha

Ke$ha s'a nascut pe data de 1 Martie 1987, in San Fernando Valley, California. Numele ei adevarat este Kesha Rose Serbet.

Ke$ha a debutat in urma cu un an, lansand albumul ''Animal''.

Primul single extras, ''Tik Tok'', a devenit repede un hit la nivel mondial.

Prin septembrie 2010, pe net au aparut cateva poza cu aceasta in impostaze mai intime...ceea ce a pornit un mare scandal. Se pare ca un fost iubit al cantaretei, vazand ascensiunea rapida a acesteea
si avand aceste poze, a hotarat sa profite de celebritatea ei si a postat pozele pe internet, strarnind multa valva. Acesta spune ca '' Ke$ha nu a vrut sa inteleaga ca vreau sa ne despartim. M-a amenintat ca imi va distruge trupa, ca ma va vorbi de rau la toate casele de discuri, Ar fi fost o catastrofa, asa ca am pus pozele online, pentru a o face sa taca si a functionat.''
La inceputul carierei, se zvonea ca o ajunge pe Lady GaGa din urma, intrucat cele doua se imbracau la fel de freak, se machiau freak si dadeau tot ce puteau pe scena.

In urma cu cativa ani, mama ei a citit un anunt in ziar in care scrie ''Se cauta familie ex
centrica pentru productie TV'', si a dat un telefon si a aflat ca este vorba de '' The Simple Life''. Cand filmarile s'au terminat, o fost data o petrecere, unde a venit si Paris Hilton. Ke$ha s'a imbatat foarte tare, i s'a facut rau si a vomitat pe rochia lui Paris.


Despre ea:
  • Se descrie ca fiind ''o petrecareata magica instinctuala''.
  • O enerveaza degetele care miros
  • Este superstitioasa: ''La mine in casa sunt stafii''.
  • Cel mai trist moment: ''N-am idee....cand a murit MJ''
  • Primul sarut: ''La 15 ani - groaznic. S-a intamplat intr-o biserica si a fost scarbos''
  • Motto: ''Pentru mine nu exista NU...Petrecerea incepe abia atunci cand ajung eu acolo''
Discografie:
  • Animal (2010)
  • Cannibal (2010)
Cred ca toti va intrebati care e povestea cu ''$''-ul din numele ei. Ea a dezvaluit (cu greu) povestea...Acum va las cu cateva piese, semnate Ke$ha. Pe curand!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu