vineri, februarie 11

''Tell me, you were BORN THIS WAY?''


Astazi, Lady GaGa a lansat single'ul Born This Way :X:X:X:X:X de pe albumul cu acelasi nume (care urmeaza a fi lansat pe 23 Mai). Asteptam cu sufletul la gura piesa si iata ca in sfarsit GaGa a lansat'o.
Initial, piesa trebuia sa fie lansata duminica, dar GaGa nu mai putea astepta si nici noi , micii ei monstrii, pentru ca nu a mai lansat o piesa cam de mult, ultima fiind ''Alejandro''.
Cu o saptamana sau 2 in urma, pe site'ul ei oficial au aparut Born This Way lyrics, care sunt de'a dreptul geniale. Refrenul il aveti sub numele blogului.

Acum sa ascultam melodia:


Accesand ''lady gaga born this way'' pe YouTube, am dat peste un videoclip care este super dragutz. :D


Saptamana aceasta, Lady GaGa a dezvaluit coperta single'ului, care este un pic mai...neobisnuita...
Cu aceasta ocazie ( lansarea single'ului ''Born This Way'') lansez Maratonul '' Are You Born This Way?''. Ce inseamna asta? Pai...trebuie sa'mi spuneti daca sunteti multumiti de persoana care sunteti, de prietenii pe care ii aveti, de realizarile pe care le'ati facut.

P.S.: Luna aceasta este ziua Rihannei :X:X:X:X + ziua colegei mele, Riana (nu faceti confuzie), asa ca declar luna februarie ''Luna Rihanna''.

P.S. 2: Joi, la emisiunea lui Ellen, ea, James Blunt si nimeni altul decat Justin Bieber au incercat sa cante Born This Way. Faza tare e cand un baiat in pune in cap lui Ellen o ''palarie''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu