miercuri, februarie 2

Happy Birthday! Shakira




Shakira s'a nascut pe data de 2 Februarie 1977, in Barranquilla, Columbia. Numele ei adevarat este Shakira Isabel Mebarak Ripoll.
Ea a debutat la inceputul anilor '90, in tara sa natala, devenind cunoscuta pe intreg continentul.
A fost declarata cel mai bine vandut artist columbian al tuturor timpurilor si una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica latino.In anul 2009, Shakira lanseaza single'ul ''She Wolf'', de pe albumul cu acelasi nume, single ce prezenta
schimbarea stilului muzical.


Videoclipul a introdus o noua imagine a cantaretei, una mai senzuala. In scurt timp, ''She Wolf'' a devenit un succes la nivel mondial.

Al doilea single extras de pe ''She Wolf'' este ''Gypsy''.

In 2010, Shakira a fost aleasa sa canta imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal. Pentru acesta, Shakira a colaborat cu formatia sub-africana Freshlyground. ''Waka Waka (This Time for Africa)'' s'a bucurat de foarte mult succesmajor la nivel mondial, devenind unul dintre cele mai de succes cantece ale solistei din intreaga sa cariera.


La finele anului 2010, Shakira lanseaza cel de'al 9'lea album din cariera, intitulat ''Sale El Sol''. Primul single extras a fost ''Loca'', o colaborare cu Dizzee Rascal.



P.S.: Muzica noua: Rihanna - S&M si Nicki Minaj feat Drake - Moment 4 Life.


2 comentarii:

  1. 1.Articolul cu Shakira afost dragutzel cat despre mel lui Rihanna as putea spune 2 cuvinte : O Porcarie!!!

    RăspundețiȘtergere