vineri, aprilie 1

Oare ce zi e azi?

Azi e 1 Aprilie - Ziua Farselor. Astazi facem farse sau ne sunt facute farse, pacalim sau suntem pacaliti. Daca nu aveti idei de farse, va voi prezenta o serie cu farse:

  1. Spune'le prietenilor tai ca vrei sa te sinucizi. Si culmea, te gasesc mort, cu un bilet langa tine. Pe bilet va fi scris: ''V'AM TRAS'O!!!''
  2. Pune in pasta de dinti usturoi taiat marunt. Persoana care se va spala se va bucura de ''prospetime'' indelungata.
  3. Fa semne disperate dupa un taxi. Dupa ce acesta va opri, deschide usa, pune picioarul drept, cu siretul dezlegat, pe pragul masinii si incheie'te la siret. Dupa ce te ridici si zici ''Mersi Frumos!'', inchizi usa. Recomand sa o fugi cat poti pentru a scapa de o eventuala cearta cu soferul.
  4. Cumpara 3 animalute de plus (de preferat cat mai mici) si numeroteaza'le cu numerele 1,2 si 4 si pune'le in camera prietenului/prietenei. Dupa ce le va gasi, va incepe sa caute animalutul de plus cu numarul 3, care nu exista.
  5. Raspunde tuturor celor care te suna in felul urmator: ''Spitalul municipal, buna ziua!'' sau ''Serviciul de ambulanta 112, care este urgenta?''
  6. (E mai veche asta, dar inca functioneaza) Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau intr'un alt loc pe unde trece multa lume. Apoi, stai si priveste cum isi rupe lumea unghiile.
  7. Trimite unui prieten/unei prietena un SMS Anonim de pe un numar pe care nu'l cunoaste, spunandu'i ca esti o fata/un baiat la care el/ea nu a avut sanse si ca vrei sa iesi la o intalnire cu el.
  8. Du'te la cineva acasa si prefate suparat. Cand te va intreba ce ai patit de esti suparat, tu ii vei raspunde ca a murit cineva, si in acel moment scoti un bat de chibrit ars.
  9. Suna pe cineva si spune'i: ''Alo, Gheorghita, hai azi, ca te astept!''. Persoana respectiva iti va spune ca e greseala, iar tu: ''Hai, Gheorghita, termina cu glumele!''. Daca iti inchide, suna din nou si prefate suparat pe Gheorghita.
  10. Tot o farsa la telefon: Suna pe cineva si intreaba'l: ''Va merge frigiderul?''. Daca raspunde ''Da'', spunetii: ''Pai atunci fugiti dupa el sa nu ajunga prea departe!''
Cautand farsele de mai sus, am gasit cateva farse facute de mari companii:

  1. In 2006, lantul de magazine PopXPress, care comercializeaza accesorii pe iPod-uri, a anunta lansarea unui produs revolutionar: iPod Bra. Adica sutien cu iPod incorporat.
  2. In 2004, compania germana Heidelberg a anuntat lansarea produsului iShave, adica iPod'ul cu lama de ras incorporata, pentru barbatii care adora sa asculte muzica in timp ce se barbieresc.
  3. In 2009, Paula Seling a anuntat ca va fi director artistic al nouluyi post T.V., Phoenix. La cateva oare dupa comunicat, am aflat ca a fost o farsa.
Cam atat cu farsele. Va las cu noul clip al lui Katy Perry, ''E.T.'', o colaborare cu Kanye West. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu