joi, august 2

FRESH: Justin Bieber's ''As Long As You Love Me'' (feat. Big Sean)

Videoclipul celui de'al doilea single extras de pe albumul ''Believe'' al cantaretului canadian Justin Bieber a fost lansat ieri, 1 August. Videoclipul este o dovada puternica de dragoste, Justin facand tot posibilul pentru a fi impreuna cu prietena sa, desi tatl ei nu e de acord cu relatia lor. (facand o paranteza, citesc ''Ion'' de Liviu Rebreanu si vreau sa va spun ca ceva asemanator este si acolo: Ion vrea sa se casatoreasca cu Ana, care are mostenire multa, dar tatal ei a gasit deja pe altcineva cu care sa'si marite fata, bineinteles cu avere) Melodia are influente dance (semn ca si Justin devine comercial), versurile sunt destul de reusite, ne arata ca Justin e dispus sa faca orice in dragoste.


Voi ce parere aveti despre videoclip? Dare despre piesa?

5 comentarii:

  1. Omg, pana si Bieber o da in bara.. Nu ca imi placeau melodiile lui inainte, dar asta e clar influentata de muzica comerciala de acum, de club... si-mi suna foarte cunoscuta.. deloc originala, ca orice melodie din sfera dance-house de acum..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un premiu și o leapșă la mine pe blog http://profund-antianalfabet.blogspot.ro/2012/08/leapsa-nr8-premiu.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de leapsa, am s-o fac in curand :d

    RăspundețiȘtergere
  4. Frate din punctul meu de vedere piesa este tare. EL si vocea lui au ridicat miliarde de oameni in picioare iar cei care il critica sunt fie invidiosi fie nu au cei 7 ani de acasa. ESTI TARE JUSTIN tine-o tot asa si nu te lasa doborat de cuvintele celor invidiosi ,iar video clipul este fain foarte fain. BVO!!

    RăspundețiȘtergere