marți, august 9

Recenzie Album: Britney Spears - Femme Fatale

Azi este randul albumului ''Femma Fatale'' al lui Birtney Spears de a primi o recenzie.

1. Till The World Ends - o piesa compusa de Ke$ha, care seamana cu piesa ''Blow'' a Ke$hei.


2. Hold It Against Me - primul single extras de pe album. O piesa cu un sound catchy, de club (la fel ca toate piesele de pe album)


3. Inside Out - o piesa mai provocatoare (ca nu zic porno), cu foarte mult autotune.
Britney Spears - Inside Out
 

4. I Wanna Go - cel de'al treilea single extras de pe album. Piesa contine 3-4 versuri care se repeta in prostie (parca s'ar fi stricat banda) pana la sfarsitul melodiei. In videoclip, Britney Arata ca la 18 ani deoarece fondul de ten in cantitati industriale face minuni si este imbracata ca o mica rockerita.


5. How I Roll - pentru mine, aceasta piesa este una de umplutura, nu prea are nici un sens si nu prea ii vad rostul pe album.
Britney Spears - How I Roll
 

6. (Drop Dead) Beautiful (feat. Sabi) - o piesa prin care Britney, acompaniata de Sabi, descrie un baiat foarte frumos. Am gasit cateva comentarii cum ca ''Sabi'' ar fi un nume de cod pentru Ke$ha, dar nu cred pentru nu prea seamana la voce.
Britney Spears - Beautiful (Drop Dead) ft  Sabi
 

7. Seal It With a Kiss - o piesa despre care nu prea stiu ce sa scriu decat ca este plina de autotune.
Britney Spears - Seal it with a kiss
 

8. Big Fat Bass (feat. will.i.am) - o piesa care te oboseste inca din primul minut datorita nesfarsitei repetitii de versuri + repetitie cuvantul ''bass''.
Britney Spears - Big Fat Bass (feat  Will I Am)
 

9. Trouble for Me - un singur cuvant: umplutura.
Britney Spears - Trouble For Me
 

10. Trip to Your Heart - Britney se crede medic chirurg pentru ca face excursii prin copul iubitului ei.
Britney Spears - Trip To Your Heart
 

11. Gasoline - o piesa nu chiar atat de comerciala, dar careia nu'i lipseste autotune'ul. Nu e chiar piesa de umplutura, dar nici foarte buna nu e.
Britney Spears - Gasoline
 

12. Criminal - una dintre putinele piese care imi plac. Sound'ul nu este chiar asa de club. Ador inceputul. Prin aceatsa melodie, Britney marturiseste ca s'a indragostit de un criminal si ii spune mamei sale sa nu isi faca grija pentru va fi ok.
Britney Spears - Criminal
 

In concluzie, pot spune ca albumul ''Femme Fatale'' este unul foarte, foarte comercial, cu care Britney spera ca va sparge topurile pentru ca muzica mai de club este bine venita acum. Eu ii dau nota 9, ba chiar 8, pentru ca Britney a facut exces de muzica de club. Voi ce parere aveti despre album?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu