joi, iunie 9

Happy Birthday! Connect-R

Connect-R s'a nascut pe data de 9 Iunie 1982, in Bucuresti. Numele lui adevarat este Stefan Muhalache.

La varsta de 8 ani, si'a descoperit vistutile artistice, cand a fost selectionat pentru a faceparte din grupul ''Primavara'', in calitate de dansator.
La varsta de 15 ani, era deja un mare fan al muzicii hip-hop, petrecand marea partea din timpul liber ascultand muzica celor de la The Fugees, Jeru The, Non-Fiction, urmand ca la scurta vreme sa'si inceapa cariera muzicala. Astfel, in anul 1997 intra pentru prima data intr'un studio de inregistrari, alaturi de colegii sai din trupa ''Gigantii'' pentru a realiza melodia ''Observ''.

In 2006, a participat la Eurovision, cu piesa ''Loca'', o colaborare cu Arsenie, fostul membru al trupei O-Zone. In aceeasi perioada il intalneste pe Alex Velea. Cei doi inregistreaza piesa ''Daca Dragostea Dispare'', piesa ce avea sa depaseasa un milion de vizualizari pe YouTube, fiind prima piesa (din Romania) care a trecut pragul milionului.
In afara de Alex Velea si Arsenie, Connect-R a mai colaborat cu Marcel Pavel, Paula Seling, Cristina Spatar, Dj Project, Mandinga, Loredana Groza, Smiley, Dj Sava, Chris Mayer, Anda Adam si Sonny Flame.

In 2007, a lansat albumul ''Daca Dragostea Dispare'', iar in octombrie 2008 a lansat videoclipul celui de'al doilea single extras de pe acest album, ''Nu'ti pierde Dragostea''.
In 2009, a lansat single'urile ''Burning Love'' si ''Murderer'', ce s'au bucurat de foarte mult succes.
In 2010, a lansat single'ul ''Still'', o colaborare cu Chris Mayer, ce a beneficiat si de un videoclip si de un succes enorm.
De curand, a lansat videoclipul single'ului ''Ring the Alarm''.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu