luni, octombrie 31

Agenda de maine

Ante-scriptum: Stiu ca v'am cam lasat balta ca nu v'am dat prea multe semne de viata, ca nu am mai postat decat Robotzii si noi videoclipuri, dar timpul nu este de partea mea si nici nu cred ca va fi pana in a 10-a. Dar sa nu ma mai plang atata, si sa scriu ceva la care pot sa pun etichete ''De'ale mele''.

Maine este 1 Noiembrie, inceputul ultimei luni de toamna. Ce avem noi in program mai deosebit? Nu stiti??? Maine imi deschid noul blog, dedicat Rihannei, artista mea preferata. Pai cum nu stiati? Nu este sondajul in stanga? Nu ati calculat cand se incheie sondajul?
Maine dimineata, la ora 9, va invit sa cititi primul post de pe noul meu blog, ce va contine ultimele stiri despre Rihanna, single'uri si videoclipuri.
Pana maine, va urez o seara placuta! Imi pare rau ca inchei asa subit, dar trebuie sa ma pregatesc sa plec la antrenament. Va pup!

vineri, octombrie 28

RObotzi S02 Ep6 - Beznos

Episodul 6, sezonul al doilea, din mini-serialul RObotzi a aparut aseara. Episodul este foarte amuzant, nu cred ca este cel mai amuzant din cel de'al doilea sezon. Pe mine, ma facut sa rad foarte mult, mai am putin si ma tavalesc pe jos de ras. Ca un advertisment pentru voi, va spun ca la minutul 2, sexunda 11, sa va pregatiti de ceva inspaimantator >:).



Ce parere aveti despre episod?

vineri, octombrie 21

RObotzi S02 Ep5 - Gogoshar

Episodul 5 din mini-serialul RObotzi, sezonul 2, a avut premiera aseara. Trebuie sa spun ca acest episod este mult mai bun decat precedentul (vezi aici). Mai ales inceputul este absolut GENIAL: ''F.O.C.A., imi dai 2?'' *ii da 2 palme* ''BATERII!'' =)) Dar, mai multe, va las pe voi sa aflati!



Ce parere aveti despre episodul 5? V'a amuzat sau nu?

joi, octombrie 20

FRESH: Rihanna's ''We Found Love'' (feat. Calvin Harris)

Aseara a avut loc premiera videoclipului ''We Found Love'' (pe care vi l'am prezentat la un episod din RObotzi), primul single extras de pe albumul ''Talk That Talk'' ce urmeaza a fi lansat pe data de 21 noiembrie. Melodia este una dance, foarte energica. Videoclipul ilustreaza povestea de dragoste dintre Rihanna si Calvin (este o relatie strict profesionala si nimic mai mult), cei doi avand o relatie bazata mai mult pe sex, tutun si jocuri de noroc. Nu prea ma incanta aceasta idee...Intr'un final cei doi se despart...
As putea spune ca videoclipul este mai mult un spot publicitar la tutun, lucru ce imi displace. In fine, aseara pe twitter a fost o nebunie completa, Timeline'ul meu era plin de tweet despre videoclip. Toate spunea ca videoclipul este o lectie de viata; azi dimineata se vorbea despre Rihanna si Chris Brown. Dar sa trecem la oile noastre! Let's see the video:



Voi ce parere aveti despre videoclip?

duminică, octombrie 16

FRESH: James Morrison's ''Up'' (feat. Jessie J)

Ante-scriptum: Multumesc lui Vioreld de la Viziuni din Viata si Fan-Blog Jessie J pentru ca mi'a spus despre aparitie acestui noul videoclip!

Ieri a avut loc premiera videoclipul ''Up'', o colaborare intre James Morrison si Jessiie J. Melodia este una lenta si li se potriveste ca o manusa celor doi, vocile lor completandu'se una pe alta. Videoclipul te trimite intr'o lume a amintirilor, cu poze aruncate pe jos, cu vase care se sparg (spre sfarsitul videoclipului). Mai multe, nu am ce sa zic, pentru ca imi plac si melodie si videoclipul. 



Voi ce parere aveti despre videoclip?

vineri, octombrie 14

RObotzi S02 Ep4 - Evilos

Episodul 4 din mini-sezonul RObotzi a fost lansat aseara. Sincer, nu ma face sa rad mai deloc :|. Imi place doar partea cand F.O.C.A. spune ''Nu! Nu! Nu, nu!''. Voi ce ziceti de acest episod?

sâmbătă, octombrie 8

Happy Birthday! Bruno Mars

Bruno Mars s'a nascut pe data de 8 Octombrie 1985, in Honululu, Hawai. Numele sau real este Peter Gene Hernandez.

Cand auziti numele ''Bruno Mars'', probabil va ganditi de unde vine, nu? Ei bine, afalti ca numele ''Bruno'' vine de la un luptator de wrestling, Bruno Sammartino. Cine l'a poreclit asa? Chiar tatal sau, pentru ca semana cu luptatorul. Iar numele de ''Mars''? Ei bine, la o intalnire, fata i'a zis lui Bruno ca vine de pe Marte (in engleza Mars) pentru ca s'ar fi purtat ciudat. Si asa, a venit numele de Bruno Mars.

In 2004, dupa terminarea liceul, la sfatul unchiului sau, Bruno se muta in Los Angeles. Ajuns acolo, a semnat un contract cu casa de discuri Motown Records. Ei bine, lucrurile nu au mers chiar asa de bine, acesta fiind nevoit sa'si castige existenta scriind cantece pentru alti artisti.

Rampa de lansare a fost duetul cu Travie McCoy, ''Billionaire''.


Apoi, a urmat semnarea unui contract cu ''Atlantic Records'' si inregistrarea albumului de debut ''Doo-Woops & Hooligans'' (este pe lista pentru recenzii ;)) pe 5 octombrie 2010. Single'ul de debut, ''Just The Way You Are'', a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot 100.


Al doilea single, ''Grenade'', a spart orice top, ajungand pe pozitii inalte. Acesta este si cel mai vizualizat videoclip al lui Bruno de pe YouTube.


Single'urile ce au urmat, ''Liquor Store Blues'' si ''The Lazy Song'', s'au bucurat de asemenea de succes, ajungand pe locuri fruntase in topuri.

Cu cateva luni in urma, Bruno a colaborat cu Bad Meets Evil pentru piesa ''Lighters''.

Facts:

  • Cantaretii lui preferati sunt Michael Jackson si Elvis Presley.
  • Mai are 5 frati. 
  • A cantat pentru prima data la varsta de 4 ani. 

vineri, octombrie 7

RObotzi S02 Ep3 - Eusebiu

Episodul 3 al sezonului al 2'lea din mini-serialul RObotzi a aparut aseara. Ca de obicei, nu ma mai pot opri din ras dupa ce am vazut episodul. Va dau un indiciu: MO devine intelectual...Mai multe va las pe voi sa aflati:

sâmbătă, octombrie 1

FRESH: Jessie J's ''Who You Are''

Jessie J a lansat videoclipul piesei ''Who You Are'', piesa ce da si numele albumului. Videoclipul nu este foarte energic, ca ''Who's Laughing Now'' (vezi aici), deoarece Jessie inca mai are probleme la piciorul stang + faptul ca melodia nu permite nimic energic. Melodia este una foarte lenta si, ca multe alte piese ce apar in ultima vreme, are urmatorul mesaj: ai incredere in tine si in puterile tale! Videoclipul, dupa cum am zis mai sus, nu este foarte energic, este simplut, si o ilustreaza pe Jessie in camera ei, stand singura si cautandu'si increderea in sine. Aproape de sfarsitul videoclipului se isca o ploaie, dar asta nu o impiedica pe Jessie sa canta mei departe piesa si sa arate la fel de bine, ca la inceput. Let's see the video: