luni, august 29

FRESH: Nicki Minaj's ''Fly'' (feat. Rihanna)

La Gala premiilor VMA din acest an, care a avut loc in L.A. la ora 3:30 (azi noapte), a avut loc premiera mult asteptatului videoclip al piesei ''Fly'', o colaborare intre Nicki Minaj si Rihanna. Spun ''mult asteptatul videoclip'' pentru ca a fost filmat la inceputul anului, pe cand se specula ca cele doua cantarete ar avea o relatie mai intima. Dar s'a dovedit a fi falsa, cele doua fiind prietene bune.
Videoclipul este cam apocaliptic, aspect pe care il vad din ce in ce mai des in videoclipuri. Dar pana la final, cele 2 reusesc sa aduca putina culoare in lume.
Nicki schimba vreo 3 costumatii, Rihanna doar 2 care o avantajeaza foarte mult. Imi place la nebunie cum are parul Rihanna. :x Let's see the video:



Voi ce parere aveti despre videoclip?

vineri, august 26

FRESH: Rihanna's ''Cheers (Drink To That)''

In aceasta noapte a avut loc premiera videoclipului ''Cheers (Drink To That)'', cel de'al saselea single extras de pe albumul ''Loud'', al Rihannei. Melodia este foarte vesela, indeamna la bucurie, voiosie, buna stare. Videoclipul este unul pe masura; contine scene din viata Rihannei, din culisele turneului ''Loud'', de pe scena turneului ''Loud'', cat si scene in care apar prieteni de'ai cantaretei: Avril Lavigne, Cee Lo Green, Jay-Z si Kanye West. Let's see the video:



Cheers to You! Ce parere aveti despre videoclip?

joi, august 25

Leapsa 4

Cea de'a patra leapsa, primita de la Andreea. Let's begin!

1. Sa incepem cu ceva simplu. Revista preferata. Argumentati!
Cred ca...Bravo pentru ca are informatii mondene din toate domeniile (muzica, film) + postere cu artistii in voga.

2. Culoare preferata.
Albastru.

3. Serialul preferat.
Narcisa Salbatica - e telenovela dar merge.

4. Emisiunea preferata.
Burlacita (deocamdata, pentru ca astazi e finala).

5. Cartea preferata.
'Scrisoare de Dragoste' de Mihail Drumes.

6. Cantecul preferat.
Oscilez intre Rihanna - S&M, Lady GaGa - Judas, Nicole Scherzinger - Poison, Natalia Kills - Wonderland si Jessie J - Who's Laughing Now

7. Filmul preferat.
Nu prea ma uit la filme, dar o sa spun 'Burlesque' cu Cher si Christina Aguilera.

8. Blogul preferat.
Annitu pentru ca ma face sa rad.

9. Cantaretul preferat.
Nu ma pot hotari intre Lady GaGa si Rihanna.

10. Tara preferata.
Franta

Leapsa merge catre Aira, Annitu si oricine doreste sa o mai preia.

miercuri, august 24

Real fara Egal

Cel mai probabil, cuvantul ''Real'' vine de la faptul ca pretul real al unui produs ii afli decat dupa ce citesti bonul primit la casa, iar sintagma ''fara Egal'' vine de la faptul ca nici un alt hiper-market nu mai inseala (asa) cumparatorii.

Am patit si eu asta astazi, cand am fost cu mama la Real sa ne uitam dupa genti pe o parte pentru liceu; asta dupa ce am consultat o reclama de la Real si am vazut ca sunt preturi accesibile la diverse modele de genti. Ne'am urcat in maxi-taxi, bucurosi ca mergem la un hiper-market cunoscut, cu o reputatie destul de buna. Am ajuns, am luat un carucior, am inceput sa ne plimbam pana cand am ajuns la raionul de rechizite si ghizdane. Spun ghiozdane (si nu genti) pentru ca spatiul alocat pentru acestea avea doar 2 modele de genti care aveau pretul mult mai mare decat cel din reclama. Plus faptul ca stiloul pe care mi l'am luat, care avea pretul de 12,99 lei costa defapt 14,99 lei si ca scria ''Stilou'' si el defapt e ''Roler'' (pentru cei care nu stiu ce inseamna ''roler'' - este stiloul cu varf ca de pix, nu penita). Mama s'a convins de ''Real''. De'acum inainte mergem doar la Billa si/sau Kaufland.

Recenzie Album: Nicki Minaj - Pink Friday

Astazi este randul albumului ''Pink Friday'' a lui Nicki Minaj de a primi o recenzie.


1. I'm The Best - piesa cu care debuteaza albumul este una cam naspa; nu'mi place decat partea instrumentala. Abia s'a lansat si Nicki se crede cea mai tare din parcare! Pe parcursul melodiei, Nicki injura ca la usa cortului: ''What the fuck they gon' say?'', ''I'm the best bitch!'' si exemplele pot continua. 
Nicki Minaj - i'm the best
 

2. Roman's Revenge (feat. Eminem) - nu stiu ce zic despre aceasta piesa; m'a lasat rece. Din nou, Nicki isi demonstreaza calitatile vocale la a spune prostii, nu la a canta (''Nicki Minaj is who you ain't fuckin' with'').
Nicki Minaj ft. Eminem - roman's revenge
 

3. Did It on' Em - injuraturi peste injuraturi ma abtin la a mai comenta...:|


4. Right Thru Me - in sfarsit o piesa in care exista doar un singur cuvant urat, in refren. E putin mai linistita, mai vesela, as putea spune, mai copilaroasa.


5. Fly (feat. Rihanna) - una dintre piesele care imi place la nebunie (asta pentru ca Rihanna canta). Piesa e la fel de linistita ca si cea de mai devreme. Din cate am citit pe internet, videoclipul (filmat pe la inceputul anului) va fi lansat la premiile VMA. Later Edit: Videoclipul a fost lansat la gala VMA.



6. Save Me - cea mai lenta melodie de pe album, posibil o balada rap.
Nicki Minaj - save me
 

7. Moment 4 Life (feat. Drake) - o melodie foarte draguta prin care Nicki simte ca este momentul ei. Videoclipul este unul foarte reprezentativ.


8. Check It Out (feat. will.i.am) - o piesa draguta, vesela, dansabila, care te prinde de la prima ascultare.


9. Blazin' (feat. Kanye West) - ceea ce ma impresioneaza la aceasta melodie este faptul cum rosteste cuvinte (ma refer la cat de repede la rosteste) si nimic mai mult...
Nicki Minaj ft. Kanye West - blazin'
 

10. Here I Am - o piesa mai serioasa din partea lui Nicki. Desi imi pare cunoscut instrumentalul (cred ca ma insel), piesa este foarte reusita. Plus ca Nicki nu zice absolut nici o injuratura/prostie.
Nicki Minaj - Here i am
 

11. Dear Old Nicki - o piesa vesela, prin care Nicki pe care o cunostem noi face un apel catre vechea Nicki, careia ii duce dorul.
Nicki Minaj - Dear old Nicki
 

12. Your Love - din nou, partea instrumentala imi pare cunoscuta (dar acum nu cred ca ma mai insel). Piesa este ok, este una dintre putinele piese care imi plac. Videoclipul o ilustreaza pe Nicki luptandu'se pentru un barbat cu o fata, iar in final, Nicki crapa moare. Trist...


13. Last Chance (feat. Natasha Bedingfield) - o piesa draguta, prin care Nicki spune ca mai are o sansa ca sa'l impuste pe iubitul ei, cred. Insa, nu prea aud decat vocea lui Nicki, nu si cea a Natashei. Voi o puteti auzi pe Natasha?
Nicki Minaj & Natasha Bedingfield - Last Chance
 

14. Super Bass - o piesa foarte ''roz'' as putea spune, datorita videoclipului. Piesa este una putin de dragoste pentru ca versurile exprima faptul ca inima lui Nicki bate ca un super bass (<- a se citi cum se scrie). Ceea ce nu'mi place din videoclip este partea cand este la piscina (cand poarte peruca verde) si partea filmata cu negativ.


In concluzie, pot spune ca Nicki Minaj este cu adevarat 'Regina Muzicii Rap', datorita sound'urilor abordata, versurilor majoritar cu prostii si rapiditatea cu care pronunta cuvintele (lucru specific industriei rap). Initial vroiam sa'i dau nota 5 cand l'am ascultat pentru prima data, dar acum ca l'am ascultat din nou, ii dau un 7. Voi ce parere aveti despre album?

P.S.: Urmatoarele recenzii vor fi la albumele 'Perfectionist' - Natalia Kills, 'Killer Love' - Nicole Scherzinger si 'Here I Am' - Kelly Rowland (asta dupa ce ii voi asculta). Si cu aceste 3 albume inchei serie recenziilor la albumele cantaretelor, urmand ca pe viitor sa fac si la albumuele cantaretilor carora nu am apucat sa le ascult albumele pentru ca vacanta a fost prea scurta. Cantaretii sunt: Eminem, Chris Brown, Jeremih, Pitbull, LMFAO, Enrique Iglesias, Tinie Tempah, Bruno Mars si David Guetta.

sâmbătă, august 20

Leapsa 3

Am primit o leapsa de la 2 persoane, WaterDrop si Andreea, carora le multumesc mult! Si pentru ca sunt 2, m'am gandit sa scriu despre 2 dintre artistele mele preferate: Lady GaGa si Rihanna.

Lady GaGa 
O prezenta foarte, foarte controversata in industria muzicala, o prezenta care socheaza cu outfit'urile pe care le poarta. Dintre acestea enumeram: rochia din balonase, rochia spatiala purtata la Grammy, rochia rosie purtata la VMA 2009, rochia din papusi Hello Kitty si, piesa de rezistenta, controversata rochie din carne. Dar, se pare ca GaGa poate sa se imbrace si normal (vezi aici) si sa se comporte si normal (vezi aici).
Ce imi place la ea?
Vocea ei, felul ei de a fi, faptul ca nu face discrimari de nici un fel, este o fire sensibila, pune mult suflet in ceea ce face, se dedica fanilor, nu stii niciodata cu ce te va mai surprinde.
Piesele ei sunt o combinatie electro-pop. Videoclipurile ei (13 la numar: Just Dance, Beautiful Dirty Rich, Poker Face, Eh Eh (Nothing Else I Can Say), Love Game, Paparazzi, Bad Romance, Telephone, Alejandro, Born This Way, Judas, The Edge of Glory si You & I) sunt destul de controversate.


Rihanna
Cea mai draguta cantareata de care mi'a placut vreodata si imi va placea pentru mult timp. Desi s'a lansat la numai 17 ani, nestiind daca va avea succes sau nu, Rihanna a fost sigura pe ea si iat'o acum printre cele mai populare vedete din industria muzicala. Diferenta dintre ea si GaGa este urmatoarea: GaGa surprinde prin tinutele ei, Rihanna prin parul ei, care a suferit multe schimbari de culoare de'a lungul carierei: la inceput a fost castaniu, apoi a fost brunet, apoi blond, apoi rosu ca focul (a avut foarte multe nuante de rosu si foarte multe coafuri - imi place foarte mult cum ii sta aici), urmand ca in prezent sa fie saten.
Ce imi place la ea?
Vocea ei, atitudinea mai rebela, dar sensibila totodata, zambetul ei, are 14 tatuaje :x.
Piesele ei sunt o combinatie intre pop si R&B. Videoclipurile ei (23 la numar: Pon de Replay, If It's Lovin' That You Want, S.O.S., Unfaithful, We Ride, Umbrella, Shut Up & Drive, Don't Stop The Music, Hate That I Love You, Take a Bow, Disturbia, Rehab, Wait Your Turn, Russian Roulette, Hard, Rude Boy, Rockstar 101, Te Amo, Only Girl (In The World), What's My Name, S&M, California King Bed si Man Down) sunt reusite, unele prezinta o anumita poveste, altele nu.

Cam atat. Leapsa se indreapta catre Iubesc Alcoolul, Pumpkin Pie, Laura si Radioactivetree + cine mai vrea sa o preia.

vineri, august 19

Recenzie Album: Jessie J - Who You Are

Astazi este randul albumului ''Who You Are'' al cantaretei Jessie J de a primi o recenzie.


1. Price Tag (feat. B.o.B.) - o melodie vesela, prin care optimismul Jessiecai invaluie fiecare ascultator. Piesa transmite faptul ca trebuie sa mai uitam de bani. Este al doilea single promovat de pe album, iar videoclipul a reusit, pana acum, sa acumuleze 132,293,019 vizualizari pe YouTube, fiind cel mai vizualizat videoclip al artistei.


2. Nobody's Perfect - o piesa putin mai trista, din punctul meu de vedere, pentru ca Jessie sufera pentru faptul ca l'a facut sa sufere pe iubitul ei. Sound'ul este foarte catchy, iar versurile sunt in perfecta armonie cu acesta. Videoclipul a fost filmat in Sofia, Bulgaria, la cateva mii de kilometrii pana in tarisoara noastra.


3. Abracadabra - o piesa vesela, din zona muzicii pop. Sound'ul este catchy; la partea vocala se mai putea lucra putin, dar merge si asa.
Jessie J - Abracadabra  
 

4. Big White Room (live) - o piesa ce ne uimeste prin vocea cu care a fost inzestrata Jessie. Nu mai stiu nimic. Jessie m'a uimit cu aceasta piesa.
Jessie J - Big White Room (Live)  
 

5. Casualty of Love - o piesa care nu prea ma impresioneaza absolut deloc. Versurile mai merg, dar sound'ul deloc.
Jessie J -  Casualty Of Love
 

6. Rainbow - o piesa vesela, 'colorata'; versurile, predominate de culori, se asociaza cu sound'ul catchy si alcatuiesc un adevarat imn catre curcubeu.
Jessie J - Rainbow
 

7. Who's Laughing Now - o piesa pe care o ador; cel de'al patrulea single extras de pe album. Cu cateva zile in urma, a aparut si videoclipul, iar Mini Jessie, alter-ego'urile interpretate de Jessie J si fetitele roz se potrivesc de minune cu piesa.


8. Do It Like a Dude - primul single extras de pe album; o piesa ce exprima atitudine + putina vulgaritate; sound'ul - nu se putea altul mai bun; versurile merg. Videoclipul este unul pe masura, mai intunecat, cu fete ude.


9. Mamma Knows Best - o piesa reusita, cu influente din muzica anilor '50. Inca odata, Jessie ne dovedeste ca are voce.
Jessie J - Mamma Knows Best  
 

10. L.O.V.E. - o piesa care nu surprinde decat prin versurile sale; sound'ul nu prea e reusit.
Jessie J - L O V E  
 

11. Stand Up - o piesa energica, dar lipsita de acel ceva care te face sa asculti melodia incontinuu.
 Jessie J - Stand Up  
 

12. I Need This - o piesa cu unsoare influente rock, vesela, energica, dar care nu stiu daca va prinde la public care o va lansa ca single.
 Jessie J - I Need This  
 

13. Who You Are - o piesa mai lenta care, dupa o calatorie lunga printre melodii cu influente rock, R&B, Hip-Hop, merita sa o asculti. Este un fel de 'Born This Way'-ul Gagutei.
Jessie J - Who You Are
 


In concluzie, albumul ''Who You Are'' este un amestec de stiluri, fiecare piesa evidentiind talentul vocal si cel de a compune a lui Jessie J. Din toate cele 13 piese de pe album, este imposibil sa nu gasesti o piesa care sa te defineasca, care sa fie pe placul tau, care sa o asculti cu drag. Nota pe care o acord albumului este 10, datorita diversitatii in genuri si teme abordate. Voi ce parere aveti despre album?



miercuri, august 17

50th Picture: Half Way Through


Cu ocazia parcurgerii a jumatate de drum, Shobo impreuna cu staff'ul sau (Catalina si Gabi) va invita sa sarbatoriti alaturi de el, la o prajitura.

FRESH: Lady GaGa's ''Yoü & I''

Aseara a fost lansat videoclipul ''Yoü & I'' a lui Lady G. Desi era programat, initial, ca videoclipul sa fie cel de'al 1000 Tweet al cantaretei, apoi programata pentru data de 18 august, GaGa a vrut sa le faca o surpriza ''micilor monstrii''. Videoclipul, in regia Gagutei si a celor de la Haus of GaGa, este unul caracteristic Gagutei, putin mai ciudatel; Lady G interpreteaza mai multe roluri: ea insasi, Jo Calderone (iubitul ei) si sirena Yuyi.
Singura parte care imi place din videoclip este partea cand canta la pian, iar Jo Calderone sta pe pian alaturi de ea si bea bere si fumeaza ca spartu'.
Nu prea stiu de ce am pus articolul cu titlul ''FRESH'' pentru ca NU imi place melodia absolut deloc. Si, culmea, toata lumea imi spune ca melodia e reusita si nu ar trebuii sa am motive sa nu'mi place. Sa vedem video'ul:



Voi ce parere aveti de melodie/videoclip?

marți, august 16

Leapsa 2

Primita de la Andreea. Nu prea stiu ce o sa scriu dar sa incepem...



A. - Apolodor (nu stiu daca am citit'o pe toata...) de Gellu Naum
B. - Baltagul de Mihail Sadoveanu
C. - ...
D. - ...
E. - Elevul Dima dintr'a saptea de Mihail Drumes
F. - Fram, Ursul Polar de
G. - ...
H. - ...
I.- In jocul celor mari de Sophie Dahl
J. - ...
K. - ...
L. - Laleaua Neagra de Alexandre Dumas
M. - ...
N. - Nada Florilor de Mihail Sadoveanu
O. - ...
P. - ...
Q. - ...
R. - Robin Hood de Henry Gilbert
S. - Scrisoare de Dragoste de Mihail Drumes
T. - ...
U. - ...
V. - ...
W. - ...
X. - ...
Y. - ...
Z. - ...

Da, stiu ca nu prea am citit! By the way, leapsa merge catre:

luni, august 15

49th Picture: From Jungle to Town


Dupa ce a petrecut weekend'ul in Jungla, Shobo s'a intors la aerul prospat de combinat din orasul sau natal. 

P.S.: La Multi Ani tuturor celor carte poarta numele de Maria siMarian + toate derivatele lor!

sâmbătă, august 13

Recenzie Album: Beyonce - 4

Azi este randul albumului ''4'' al lui Beyonce de a primi o recenzie.


1. 1+1 - albumul debuteaza cu o piesa de dragoste (ca si majoritatea pieseor de pe album), din care reiesa ca nu esti sarac pentru ca ai dragostea.
01 - Beyoncé   1+1
 

2. I Care - o piesa de dragoste completata de putina tristete, deoarece Beyonce spune ca a suferit de pe urma dragostei, dar iubitului ei (nu este vorba despre Jay-Z) nu i'a pasat.
Beyonce - I Care
 

3. I Miss You - dupa ce in piesa de mai sus, Beyonce isi plange de mila, acum ea canta despre faptul ca il vrea inapoi pe iubitul ei pentru ac se simte singura.
Beyonce -  I Miss You [valentinbosioc.com]
 

4. Best Thing I Never Had - incep sa nu mai inteleg nimic. In prima piesa, artista spunea ca nu stie algebra, dar ca stie ca 1+1=2, in a doua spunea ca iubitul o raneste si lui nu'i pasa, in a treia spune ca il vrea inapoi pentru ca sufera, iar acum spune ca iubitul care a facut'o sa sufere este cel mai bun lucru pe care la avut vreodata.:| A luat'o razna sau mi se pare mie? :-/


5. Party (feat. Andre 3000 & Kanye West) - acum Beyonce spune ca ii place sa petreaca. :| Sunt foarte debusolat; nu mai inteleg nimic din albumul asta; piesele trebuiau puse in alta ordine...
Beyonce - Party (feat  Andre 3000 & Kanye West) [valentinbosioc.com]
 

6. Rather Die Young - din punctul meu de vedere, este o piesa de umplutura - prea multa dragoste strica.
Beyonce - Rather Die Young [valentinbosioc.com]
 

7. Start Over - o piesa ce exprima dorinte lui Beyonce de ''a da o noua viata dragostei''. Totul pe aici se invarte in jurul dragostei, ceea ce ma plictiseste...
Beyonce - Rather Die Young [valentinbosioc.com]
 

8. Love on Top - Beyonce se bucura ca, in sfarsit, iubitul ei a pus dragostea lor pe prim-plan. Partea instrumentala mai putea fi lucrata putin, dar merge si asa.
Beyonce - Love on Top [valentinbosioc.com]
 

9. Countdown - una dintre putinele piese de pe album care imi plac in ciuda faptului ca si aceasta este de dragoste. Ador partea cu numaratoarea inversa.
Beyonce - Countdown [valentinbosioc.com]
 

10. End of Time - si aceasta piesa face parte din putinele care imi plac; imi place foarte mult inceputul (partea instrumentala).
Beyonce - End of Time [valentinbosioc.com]
 

11. I Was Here - prin aceasta piesa, Beyonce spune ca a traiyt fiecare moment, nu a trecut prin viata ca gasca prin apa.
Beyonce - I Was Here [valentinbosioc.com]
 

12. Run The World (Girl) - o piesa cam controversata, al carei instrumental a fost furat copiat. In afara faptului ca din 5 cuvinte, 4 sunt ''run the world'', melodia este dansabila.


In concluzie, albumul ''4'' al lui Beyonce este unul de dragoste (nu stiu daca Beyonce a pus multa dragoste in el :D) in care artista a pus mult suflet. Deasemenea, Honey B a postat pe YouTube un video-documentar despre albumul ''4'', intitulat ''Year of 4''.

vineri, august 12

48th Picture: Jungla


Dupa ce a iesit putin la aer episodul trecut, Shobo a hotarat sa exploreze jungla urbana.

Din seria ''Cazaturi pe Scena''

Daca pana acum am vazut'o pe Gaguta cazand de 2 ori la rand (vezi aici si aici), iata ca a venit si timpul lui Kanye West. Cantaretul sta cam prost la capitolul ''echilibru'', lucru demonstra de un videoclip in care Kanye face cunostinta cu podeaua pentru a'si mari grupul de prieteni pentru ca s'a zbantuit prea mult.



Ce credeti? A cazut mai rau decat GaGa?

miercuri, august 10

FRESH: Jessie J's ''Who's Laughing Now''

Astazi a avut loc premiera videoclipului ''Who's Laughing Now'' al lui Jessie J, cel de'al patrulea extras de pe albumul ''Who You Are''. Piesa este foarte draguta, si videoclipul este pe masura piesei.
Din videoclip, reiese faptul ca, pe vremea cand era la scoala, Jessie era mai putin populara decat alte fete. Micuta Jessie (cea din videoclip) simte ca paharul s'a umplut si se razbuna pe tot ce ii iese in cale. La cantina rastuoarna mancarea; la teatru distruge decorurile; la sfarsit se razbuna pe fetele care o tot barfeau. In videoclip apare si Jessie pe care o stim noi drept profesoara, femeie de servici si bucatareasa. Ideea mi se pare foarte buna, videoclipul exprima multe. Let's see the video:

47th Picture: Din nou in lume


Pentru prima data dupa ce s'a intors din extravaganta s'a vacanta, Shobo a iesit sa hoinareasca prin oras.

FRESH: Inna's ''Un Momento''

Astazi a avut loc premiera videoclipului ''Un Momento'' al Innei. Videoclipul o ilustreaza pe Inna in mai multe ipostaze: la o petrecere pe yacth, la o barfa cu fetele dimineata, la plimbare pe strazi. Piesa este, dupa parerea mea, mai buna decat ''Club Rocker''. Let's see the video:



Voi ce parere aveti despre videoclip/melodie?

marți, august 9

Recenzie Album: Britney Spears - Femme Fatale

Azi este randul albumului ''Femma Fatale'' al lui Birtney Spears de a primi o recenzie.

1. Till The World Ends - o piesa compusa de Ke$ha, care seamana cu piesa ''Blow'' a Ke$hei.


2. Hold It Against Me - primul single extras de pe album. O piesa cu un sound catchy, de club (la fel ca toate piesele de pe album)


3. Inside Out - o piesa mai provocatoare (ca nu zic porno), cu foarte mult autotune.
Britney Spears - Inside Out
 

4. I Wanna Go - cel de'al treilea single extras de pe album. Piesa contine 3-4 versuri care se repeta in prostie (parca s'ar fi stricat banda) pana la sfarsitul melodiei. In videoclip, Britney Arata ca la 18 ani deoarece fondul de ten in cantitati industriale face minuni si este imbracata ca o mica rockerita.


5. How I Roll - pentru mine, aceasta piesa este una de umplutura, nu prea are nici un sens si nu prea ii vad rostul pe album.
Britney Spears - How I Roll
 

6. (Drop Dead) Beautiful (feat. Sabi) - o piesa prin care Britney, acompaniata de Sabi, descrie un baiat foarte frumos. Am gasit cateva comentarii cum ca ''Sabi'' ar fi un nume de cod pentru Ke$ha, dar nu cred pentru nu prea seamana la voce.
Britney Spears - Beautiful (Drop Dead) ft  Sabi
 

7. Seal It With a Kiss - o piesa despre care nu prea stiu ce sa scriu decat ca este plina de autotune.
Britney Spears - Seal it with a kiss
 

8. Big Fat Bass (feat. will.i.am) - o piesa care te oboseste inca din primul minut datorita nesfarsitei repetitii de versuri + repetitie cuvantul ''bass''.
Britney Spears - Big Fat Bass (feat  Will I Am)
 

9. Trouble for Me - un singur cuvant: umplutura.
Britney Spears - Trouble For Me
 

10. Trip to Your Heart - Britney se crede medic chirurg pentru ca face excursii prin copul iubitului ei.
Britney Spears - Trip To Your Heart
 

11. Gasoline - o piesa nu chiar atat de comerciala, dar careia nu'i lipseste autotune'ul. Nu e chiar piesa de umplutura, dar nici foarte buna nu e.
Britney Spears - Gasoline
 

12. Criminal - una dintre putinele piese care imi plac. Sound'ul nu este chiar asa de club. Ador inceputul. Prin aceatsa melodie, Britney marturiseste ca s'a indragostit de un criminal si ii spune mamei sale sa nu isi faca grija pentru va fi ok.
Britney Spears - Criminal
 

In concluzie, pot spune ca albumul ''Femme Fatale'' este unul foarte, foarte comercial, cu care Britney spera ca va sparge topurile pentru ca muzica mai de club este bine venita acum. Eu ii dau nota 9, ba chiar 8, pentru ca Britney a facut exces de muzica de club. Voi ce parere aveti despre album?

luni, august 8

46th Picture: Past or Future?


De ceva timp, pe Shobo il rascolesc cateva ganduri din trecut, care se vor rasfrange asupra lui in viitor.

Dance, baby, Dance!

Iata cum trebuie sa danseze baietii la Balul Bobocilor. :))



Eu ma imbrac in rochia verde :D

vineri, august 5

45th Picture: Autoportret (2)


In episodul anterior, v'am prezentat schita autoportretului lui Shobo. In episodul de astazi, va prezentam autoportretul terminat. Voi ce parere aveti?

Recenzie Album: Katy Perry - Teenage Dream

Azi, este randul albumului ''Teenage Dream'' al lui Katy Perry de a primi o recenzie.


1. Teenage Dream - o piesa lenta, prin care Katy ne dezvaluie ca si'a gasit dragostea adevarata, piesa de puzzle care ii lipsea si ca traieste un vis din adolescenta alaturi de acea persoana.


2. Last Friday Night (T.G.I.F.) - o piesa dansabila, pe acordurile carora multe persoane trecute prin viata isi pot aduce aminte de petrecerile negune din tinerete, la care se imbatau si trageam marijuana pe nas si'au cunoscut consoarta. E, ce vremuri!


3.  California Gurls (feat. Snoop Dogg) - o piesa foarte draguta, prin intermediul careia Katy ne descrie taramul ideal, unul cu iarba foarte verde, unde petrecerile se tin lant.


4. Firework - un de BTW'ul Gagutei, o piesa care indeamna sa fi cine esti cu adevarat, sa nu te ascunzi dupa o masca, sa fi sincer cu cei din jur, dar mai ales, cu tine insuti.


5. Peacock - o piesa putin mai perversa din partea lui Katy, deoarece versurile ''I wanna see your peacock'' si ''Come on boy let me see what you're hiding underneath''.
Katy Perry - Peacock
 

6. Circle the Drain - o piesa cu usoare influente rock, ce exprima nemultumirea lui Katy fata de iubitul sau (nu stiu daca vreo legatura cu Rusell Brand). Versurile mele preferate sunt ''I wanna be your lover, not your fucking mother''.
Katy Perry - Circle the Drain
 

7. The One That Got Away - o piesa destul de buna, as putea spune copilaroasa, prin care adolescentele sunt avertizate sa fie foarte atente ce fel de baieti au langa ei pentru le'ar putea parasi si ele vor suferi pentru ei.
Katy Perry - The One That Got Away
 

8. E.T.  - o piesa foarte diferita de celelalte de pe album datorita sound'ului adoptat. Desi versurile descriu o iubire ''extraterestra'', am o banuiala ca este vorba despre alt cineva, dar nu conteaza. In alte ordine de idei, pe album este varianta solo a piesei, dar pentru videoclip, Katy l'a ales pe Kanye West pentru a condimenta putin lucrurile.
Katy Perry - E.T.
 


9. Who Am I Living For? - o piesa al carei mesaj nu i'am dat de urma, versurile ma cam baga in ceata. Din cate inteleg, Katy oscileaza intre Rai si Iad.
Katy Perry - Who Am I Living For
 

10. Pearl - o piesa lenta care o descie pe Katy ca fiind o perla care, in loc sa iasa din scoica, a ramas acolo.
Katy Perry - Pearl
 

11. Hummingbird Heartbeat - la fel ca si ''Teenage Dream'', o piesa de dragoste descrisa, prin intermediul versurilor, ca ''povestea pasarilor si a albinelor''. Aceasta dragoste ii ofera lui Katy aripi si o face sa zboare.
Katy Perry - Hummingbird Heartbeat
 

12. Not Like The Movies - o piesa lenta, demna de un vals cu perechea. Katy spera ca viata sa fie ca intr'un film, ''...with that perfect ending...''.
Katy Perry - Not Like The Movies
 

In concluzie, albumul ''Teenage Dream'' al lui Katy Perry este unul romantic, catchy si putin futuristic (ma refer la melodia E.T.). Eu ii dau nota 9 pentru ca sound'ul abordat in majoritatea cantecelor este unul mai copilaros, zic. Voi ce parere aveti despre album?

joi, august 4

FRESH: Nicole Scherzinger's ''Wet''

Astazi a avut loc premiera videoclipului ''Wet'' al lui Nicole Scherzinger. Nicole a facut o treaba buna si de aceasta data. Desi nu se petrec foarte multe in videoclip - Nciole danseaza alaturi de dansatoarele ei, canta intr'un decor ud si se distreaza cu prietenii si pleaca inainte ca politia sa ajunga - melodia este foarte ritmata, dansabila. Let's see the video:

<a href='http://video.uk.msn.com/watch/video/exclusive-nicole-scherzinger-wet/2tm175zv' target='_new' title='Exclusive: Nicole Scherzinger - Wet' >Video: Exclusive: Nicole Scherzinger - Wet</a>

Ce parere aveti despre videoclip?

miercuri, august 3

44th Picture: Autoportret


Ce parere aveti despre autoportretul lui Shobo?

P.S.: Autoportretul va va fi prezentat vineri.

marți, august 2

Recenzie Album: Jennifer Lopez - Love?

Ante-Scriptum: Desi vroiam sa incep sa fac recenzii de pe data de 1 August, nu prea am avut timp ieri, asa ca o sa incep de azi.

Pentru ca planul meu de vara de a asculta albumele artistilor care sunt la moda acum ia amploare, am hotarat sa incep acest proiect. Din 17 albume cate mi'am propus sa ascult, am reusit sa ascult doar 6. Dar mai este timp pana la sfarsitul verii.

Dau start noului proiect cu albumul lui Jennifer Lopez, ''Love?''

1. On The Floor (feat. Pitbull) - primul single extras de pe album. O piesa care te indeamna la dans, ritmata. Sound este unul electro, iar partea din ''Lambada'' se potriveste ca o manusa cu restul melodiei.


2. Good Hit - o piesa dansabila, cu influente retro. Desi numele melodiei se traduce ''lovitura buna'', versurile sunt de dragoste.
Jennifer Lopez - Good Hit (valentinbosioc.com)
 

3. I'm Into You (feat. Lil Wayne) - al doilea single extras de pe album. O piesa de dragoste, ritmata. In videoclip, Lil Wayne nu apare, acest lucru fiind compensat cu scenele de dragoste dintre J. Lo. si William Levy.


4. (What is) Love? - melodia care da numele albumului. J.Lo., prin intermediul versurilor, spune ca un a(r fi) intalnit nici un baiat care sa'i arate ce e dragostea in adevaratul sens al cuvantului.
Jennifer Lopez - (What Is) Love (valentinbosioc.com)
 

5. Run The World - ca multe alte piese de pe album, si aceasta este tot de dragoste, una dusa pana la extrem: ''Our love could run the world''.
Jennifer Lopez - Run The World (valentinbosioc.com)
 

6. Papi - o piesa la fel de dansabila ca si ''On The Floor'', Un fragment din aceasta piesa o il puteti asculta in videoclipul piesei ''I'm Into You'' (stiti voi, partea aceea cand J.Lo. danseaza alaturi de 2 negrese).
Jennifer Lopez - Papi
 

7. Until It Beats No More - o piesa (la fel ca celelalt ) de dragoste. J. Lo. spune ca ar vrea sa'i dea inima ei iubitului inainte ca aceasta sa nu mai bata.
Jennifer Lopez - Until It Beats No More (valentinbosioc.com)
 

8. One Love - idem piesa de mai sus:D.
Jennifer Lopez - One Love (ValentinBosioc.com)
 

9. Invading My Mind - aceasta piesa nu mai este de dragoste ca majoritatea de mai sus. Desi am ascultat aceasta melodie de n ori, nu am reusit sa'i aflu tema, asa ca va las pe voi.
Jennifer Lopez - Invading My Mind (valentinbosioc.com)
 

10. Villian - o piesa destul de ritmata, dansabila. In melodie este vorba despre o dragoste pe care numai ea i'a impartasit'o lui, iar acum el sufera dupa el (cam asta se desprinde din versuri).
Jennifer Lopez - Villain (valentinbosioc.com)
 

11. Starting Over - o piesa foarte draguta, prin care J. Lo. isi exprima dragostea pentru iubitul ei, spunand ca acesta ii conduce viata.
Jennifer Lopez - Starting Over (valentinbosioc.com)
 

12. Hypnotico - o piesa compusa de RedOne si Lady GaGa(poate si Lady GaGa sa faca ceva bun, inafara de a se imbraca in carne si alte haine socante)
Jennifer Lopez - Hypnotico (valentinbosioc.com)
 

In concluzie, albumul ''Love?'' este un amestec de versuri de dragoste, melodii ritmate si multa voce. Eu ii dau nota 10 pentru ca merita. Voi ce parere aveti despre album?

P.S.: Revin vineri cu ce'a de'a doua recenzie, la albumuil ''Teenage Dream'' al lui Katy Perry.

luni, august 1

43th Picture: Hobby


In timpul vacantei, Shobo si'a descoperit un nou talent: desenul.