luni, mai 30

22nd Picture: Accident


Datorita unor ''cauze necunoscute'', Shobo a avut un accident, soldat cu ''ruperea'' cozii. 

P.S.: Urmariti'ne si data viitoare pentru a'l vedea pe Shobo la infirmerie. 

vineri, mai 27

Cine vreti sa castige la ''Dansez pentru Tine''?

Stiti ca in seara asta este finala ''Dansez pentru Tine'', nu? Parca vinerea trecuta incepea, iar azi se termina. Ca si in celelalte sezoane, cazurile au fost si inca sunt foarte grave. Dintre Corina si Edy, Lavinia si Decebal, Roxana si Stefan, eu as vota cu (virgula) Corina, in ciuda faptului ca Edy a dansat mai mult decat ea. In plus, mi'a placut dansul in ploaie (au dansat pe Judashttp://matcuoi.com) si cel la bara a fost cat de cat dragutz (tot nu pot sa'mi imaginez cum a dansat Corina cu tocurile alea de 15 cm).




Dans la bara - Corina Bud si Eduard Vasile
ProTV.ro

Si acum, cine vreti sa castige? Corina, Lavinia sau Roxana? 

21st Picture: Proiect Nou - Facebook


Pe zi pe trece, cariera lui Shobo se extinde pe noi fronturi site'uri. De astazi, Shobo poate fi gasit si pe Facebook.

miercuri, mai 25

20th Picture: Proiect Nou - Twitter


Shobo spera sa aiba cat mai multi folowers pe Twitter. Primele cuvintele au fost ''Welcome to my #CheeseCastel''.

luni, mai 23

19th Picture: Proiect Nou - Hi5


Detinatorul blogului ''...Zilele mele ONLINE...'' (Gabi-subsemnatul) si Managerul lui Shobo (Catalina) au hotarat sa extinda cariera lui Shobo si pe retelele sociale. Azi avem : Hi5.  

P.S.: De maine, Shobo va intra la noua lui ferma. :)
P.S.2: Asteptam cat mai multi prieteni.
P.S.3: Il puteti contacta pe Shobo la adresa shobo_zmo@yahoo.com

duminică, mai 22

Sfarsitul Lumii a fost amanat!

Dupa cum bine stiati dintr'un articol anterior, pe data de 21 Mai, ora 6 A.M. (la noi 22 Mai ora 4 A.M.), dupa spusele unui bosorog de 84 de ani, trebuia sa vina Sfarsitul Lumii. Dar acesta nu a venit. Recunosc mi'a fost putin cam frica.

Azi dimineata, la stiri, bosorogul Harold Camping, ce ghiceste in cafea a facut calcule cu Biblia in fata (mai bine folosea o culegere de matematica,zic), a recunoscut ca s'a inselat, asa ca a mai facut odata ecuatia. De aceasta data a spus ca Sfarsitul Lumii vine pe un drum lung si anevoios in luna Octombrie. Dar pana in Octombrie, sa ne intorcem in prezent: bosorogul (poate moare pana in Octombrie) a castigat peste un milion de dolari pe care ii va folosi la operatii estetice din balivernele lui, spuse la peste 60 de posturi de radio din intreaga lumea. Daca vreti sa'l vedeti pe tinerel, o puteti face aici.

Si acum, intrebare: Cum va simtit dupa Sfarsitul Lumii? http://matcuoi.comhttp://matcuoi.com Astept raspunsurile voastre!

vineri, mai 20

18th Picture: Recompensa


Abia la o saptamana dupa ce a fost scos de la racoare, Shobo si'a primit recompensa: 1 kg si 500 de gr de cascaval italian. In acest moment, Shobo rontaie bucuros din ''comoara'' sa pretioasa.

joi, mai 19

Stirile de la ora 19...

...TREBUIE INTERZISE!!!


  1. Prima stire: Un bosorog batranel de 84 de ani a facut niste calcule, iar rezultatul a fost urmatorul: sfarsitul lumii vine pe data de 21 Mai 2011 (sambata). La auzirea acestei vesti, preotii au raspuns astfel: ''Nici macar Dumnezeu nu stie cand va fi sfarsitul lumii. Doar Tatal stie.'' Ce o fi, o fi. 
  2. A doua stire: Cazul Monica si Irinel, care se bat pentru copilul lor, Irina. Aceasta a fost pasata ca o minge de fotbal cand la Monica, cand la Irinel. Irinel a mai incercat odata sa'si ia copilul, dar tot Minica a iesit invingatoare.
  3. A treia stire: Cazul Oana Zavoranu si Pepe. Cei doi arunca cu pietre unul in altul, dar nicunul nu este nimerit in cap, sa'si dea seama cata reclama negativa si'au facut: melodiile lui Pepe nu se vor mai auzi nici macar in casa parintilor lui, iar revista Playboy cu Oana pe coperta nu se va cumpara. (asta ramane de vazut).
  4. A patra stire: Cai bolnavi si sanatosi, dusi la abatoare. Scene incredibile cu caii zbatandu'se pentru viata lor. Apropo, stiati ca salamul de Sibiu este facut de carne de cal? Da, si eu m'am mirat cand am auzit. 
  5. A cincea stire: Un rus (sau ce naiba o fi fost ca nu mai stiu-credeti'ma ca mi'e cam somn) s'a prabusit cu tot cu avion la 16 km dupa ce a intrat in spatiul aerian roman. Defapt, avionul nu mai raspundea la comenzi, asa ca rusu' s'a aruncat si a cazut in gol 80 de m. Culmea e ca in avion avea tigari de contrabanda. Culmea acestei culmi este ca tigarile au fost ciordite furate de la locul accidentului. 
Sfat: NU va mai uitati la stiri!!! Va pot dauna grav sanatatii + va indispun, chiar si atunci cand vi suparat de la serviciu si deschizi televizorul ca sa te relaxezi (cica). 
P.S.: Imi pare rau daca am mai mancat litere/cuvinte , dar mi'e asa de somn incat abia mai vad literele de pe tastatura. Trebuie sa rezist pana cand incepe ''Narcisa Salbatica''. http://matcuoi.com Cine se mai uita?

De ce totul in muzica se rezuma la...

1. ...data de 21.12.2012


2. ...sex?


3. ...iubire lesbi?


4. ...iubire gay?


5... ...petreceri nebune si dezmat?


6. ...faptul ca fetele conduc lumea?


7. ...jocuri de noroc?


8. ...crestinism?


9. ...armata?


10. ...relatia proasta cu parintii?


Voi, ce parere aveti despre toate astea? 

miercuri, mai 18

17th Picture: La Uscat


Dragii mei, nu e cazul sa va speriati; Shobo nu s'a transformat in telecabina de pe varful Omu'. Inca sta la uscat dupa baia de luni

luni, mai 16

Happy Birthday! Megan Fox

Megan Fox s'a nascut pe data de 16 Mai 1986, in Rockwood, Tennessee. Numele ei real este Megan Denise Foxx (cu 2 de ''x'').

Si'a inceput cariera ca model dupa ce a castigat mai multe premii la Conventia Americana de Modeling, din 1999. Cariera de actrita si'a inceput'o in 2001, debutand in filmul ''Holiday in the Sun''

Intr'un interviu acordat revistei GQ, Megan a declarat ca este bisexuala si ca s'a indragostit de o stripteuza pe cand avea 18 ani. Ea a mai spus ca ''toti oamneii de nasc cu abilitatea de a fi atrasi de ambele sexe.'' Ce toate astea, ea este intr'o relatie, inca din 2004, cu actorul Brian Austin Green.

Filmografie:

  • Holiday in the Sun - 2001
  • Bad Boys 2 - 2003
  • Confessions of a Teenage Drama Queen - 2004
  • Crimes of Fashion - 2004
  • Transformers - 2007
  • How to Lose Friends & Alienate People - 2008
  • Whore - 2008
  • Transformers - Revenge of a Fallen - 2009
  • Jennifer's Body - 2009
  • Jonah Hex - 2010
  • Passion Play - 2011
  • Friends with Kids - 2012
Pe langa un corp de invidiat, Megan are si 7 tatuaje:

16th Picture: Bath Time


Profitand de prognoza meteo, Murdarici Shobo si'a luat prosopul si sapunelul si s'a indreptat dorect spre baie. Acesta a petrecut o jumatate de ora relaxandu'se in spuma. 
P.S. Era si timpul sa faca o baie. 

vineri, mai 13

Happy Birthday! Alex Velea

Alex Velea s'a nascut pe data de 13 Mai 1984.

Pasiunea pentru muzica si'a descoperit'o inca de mic, mai exact de la varsta de 9 ani. De la de 16 ani, studiaza timp de 4 ani canto clasic. Alex se considera norocos pentru ca are ca ''meserie'' ceea ce iubeste cel mai mult: muzica.

El se descrie ca fiind ''un taur veritabil, pasional, gelos, usor incapatanat, plin de ambitie si perseverenta, care stie ca prin munca poti sa iti atungi visele.''

Albumul de debut - ''YAMASHA'' - a fost descris de Alex astfel: ''Piesele ma descopera in fata publicului...asta sunt eu...am incercat sa pun pe note ganduri, sentimente, trairi...YAMASHA ma reprezinta.'' Iata tracklist'ul albumului:


 Dintre cele mai recente piese, putem enumera:
1. Secret Discret (feat. Puya)


2. Don't Say It's Over


3. One Shot


15th Picture: Misunderstood


Shobo a fost confundat cu un mare contrabantist de cascaval si a fost dus la sectie. Dupa ce politistii au realizat greseala pe care au facut'o, Shobo a fost eliberat, dar nu inainte ca noi sa ii facem o poza pentru a'si aminti de aceasta zi calduroasa, petrecuta la racoare.

P.S.: Shobo a primit, ca despagubire, o roata mare de cascaval. (Shobo: YEEAAAHHHH!)
P.S.2 :Misunderstood=neintelegere

miercuri, mai 11

Pe aceeasi tema

Cred ca va mai amintiti de un articol mai vechi, de pe la inceputul anului, cand scriam timid cu titlu ''Realitatea'' si nu aveam habar ca va avea un asa mare raiting. Credeam ca nu sunt eu atunci, pentru nu prea e genul de muzica pe care il prefer dar, din cand in cand, nu strica o mica doza de muzijuana (muzica +marijuana) ce ne trezeste din visul frumos si ne prezinta realitatea, asa cum e ea: cruda, dura, fara cai de iesire. E ca un tren, ce mai are doar 2 km de mers si deraiaza, iar tu nu poti scapa din el. Dar nu asta face tema articolului de azi.

Sa ne intoarcem la prima idee. Azi a aparut videoclipul pieselor ''Oriunde te duci'' si ''Stiu deja'' al lui Guess Who. De curiozitate, am urmarit si eu videoclipul (da', stiu ca sunt 2 melodii, dar este doar un singur videoclip ce le cuprinde pe amandoua) si am ramas socat de cat de mult te transpun versurile in viata reala. Ideea videoclipul este geniala, aparent fara sens. Ca sa va convingeti, iata videoclipul:



Ei, ce v'am zis? Nu simtit ca balonul pe care plutiti a fost intepat si ca acum ati revenit cu picioarele pe pamant? Ba da, da' ce putem face? Sa mai facem o revolutie? Sa intram in greva? Sa ne aruncam de la etaj? Nu cred ca va dati asa de usor batuti, pentru ca niste feline javre din Parlament (precum Traian Basina, Emil Poc) nu se mai satura de bani si vor sa stoarca poporul roman pana la ultimul banut. Din nefericire, suntem copii, viitori adulti, si nu putem face mai nimic pentru o situatie mai buna. C'est la vie!

14th Picture: Make a Wish


''Dialogul omului cu eternitatea poate incepe si in fata unui puf de papadie.'' (Vasile Ghica)
Aceastea fiind spuse, pune'ti o dorinta si sufla in lumanari in papadie.

P.S.: Gabi: Sa ma intalnesc cu Lady GaGa!
        Catalina: Sa intru la C.N.A.I.C. (Colegiul National Alexandru Ioan Cuza)!
        Shobo: CASCAVAAAL!
P.S.2: Asteptam dorintele voastre!

luni, mai 9

FRESH: Rihanna's ''California King Bed''

Acum 30 de minute a avut loc premiera videoclipul ''California King Bed'', al Rihannei. Melodia este o balada de dragoste, ce este insotita de un videoclip foarte dragut. Again, cuvintele sunt de prisos, asa ca sa urmarim videoclipul:

13th Picture: 9 Mai


Astazi, de ziua Europei, avem 3 cuvinte sa va spunem:
Gabi: Happy
Catalina: Birthday
Shobo: Elena!

P.S.1: La Multi Ani Europa!
P.S.2: La Multi Ani Ligea! (Iulian)

duminică, mai 8

Urmariti LIVE...

... Lady GaGa Presents The Monster Ball Tour At Madison Square Garden. http://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.com

Click aici pentru a viziona.

Aveti mai jos Coperta single'ului ''The Edge of Glory''.

Happy Birthday! Enrique Iglesias

Enrique Iglesias s'a nascut pe data de 8 Mai 1975, in Madrid, Spania. Numele adevarat este Enrique Miguel Iglesias Preysler.

La varsta de 3 ani, parintii sai au divortat, iar la 8 ani, mama sa l'a trimis sa locuiasaca cu tatal sau in Miami.
Fiind fiul renumitului cantaret Julio Iglesias, Enrique a debutat in lumea muzicii lansand primul album de studio, in 1995, care ii poarta numele.

Albumul de debut s'a vandut in peste un milion de exemplare in primele 3 luni de la lansare. Pana in prezent s'a vandut in peste 7 milioane de exemplare. In numai 3 ani, Enrique a devenit singurul artist cu cele mai multe albume in spaniola vandute.

Pe data de 5 Iulie 2010, a lansat albumul ''Euphoria''. De pe acest album enumeram:

Din lipsa de informatii, ne luam ramas bun aici. Acum ascultam ''Tonight (I'm Lovin' You)''

vineri, mai 6

12th Picture: Vatea Ascunselea


Te bagi? 

FRESH: Lady GaGa's ''Judas''

Dupa 2 amanari, Lady GaGa a lansat in sfarsit videoclipul melodiei ''Judas'', melodie ce a starnit mii de criticii pentru versuri, numele in sine (Judas=Iuda) si faptul ca Lady GaGa a anuntat ca in videoclip o va interpreta pe Maria Magdalena.

Intorcandu'ne la videoclip: imi place, e dragut, are multe simboluri religioase, e ALTCEVA. Am gasit multe comentarii care spun ca videoclipul este unul foarte reusit, super regizat.

Cunvintele sunt de prisos, asa ca sa urmarim ''Judas'':

miercuri, mai 4

Minunile...

...Lumii din Caracal.

Ieri am aflat de la niste colegi de cele 7 minuni din Caracal. Si pentru ca murit de ras dupa ce mi le'au spus, am zis sa vi le spun si voua. Deci, sa incepem:


  1. S'a construit un bloc, dar s'a uitat macaraua inauntru, asa ca a fost demolat pentru a fi scoasa macaraua.
  2. S'a construit o statuie cu cativa soldati cu pustile indreptate spre Casa Armatei. Dupa ce au realizat, autoritatiule au daramat statuia si au reconstruit'o cu fata spre Politie. Statuia a fost din nou daramata, iar in prezent este indreptata catre Posta.
  3. Brutaria se afla pe strada ''Foametei''.
  4. Inchisoarea se afla pe strada ''Libertatii''.
  5. Cimitirul se afla pe strada ''Invierii''.
  6. Exista o singura scoala si se cheama Scoala nr. 2.http://matcuoi.com
  7. A Luat foc sediul pompierilor.
  8. S'a furat usa Politiei.
  9. Un bilet de la Gara in centrul orasului costa 1,25 Lei, dar din centrul orasului pana la gara, costa 1,5 Lei. http://matcuoi.com
  10. Un om avea o capra pe care a legat'o de o bariera. Omul a plecat, bariera s'a ridicat pentru a trece un tren, iar capra a murit spanzurata.
  11. In timpul cutremurului din '77, la un atelier care avea scris deasupra ''Reparatii Radio-Televizoare'', a cazut litera ''R'' de la cuvantul ''Radio'' si a ramas ''Reparatii  adio-Televizoare''. 
  12. Ceasul din gara are orele scris si cu cifre arabe (de la 13 la 24) si cu cifre romane (de la I la XXII) numai ca cifra 4 (scrisa roman) este reprezentata prin 4 linii verticale-IIII-si nu IV.http://matcuoi.com
Cica ele ar fi 7, dar eu am gasit 12. http://matcuoi.com Nu stiu cat de adevarate sunt, dar pana o sa ajung sa vad cu ochii mei ''minunile'', ma multumesc cu urmatoarea poza:


11th Picture: Under my Umbrella


''I'm singing in the rain
Just singing in the rain 
What a glorious feeling''

marți, mai 3

'Born This Way' Oficial Tracklist

Ieri, pe site'ul GaGaDaily, a fost facut publi tracklist'ul celui de'al 3'lea album a lui Lady GaGa, care va fi lansat pe 23 Mai. Albumul contine 14 piese + 3 bonus tracks.

Iata tracklist'ul:

  1. Americano
  2. Bad Kids
  3. Bloody Mary
  4. Born This Way
  5. Electric Chapel
  6. Gouvernment Hooker
  7. Hair
  8. Heavy Metal Lover
  9. Highway Unicorn (Road to Love)
  10. Judas 
  11. Marry the Night
  12. Scheibe 
  13. The Edge of Glory
  14. You and I
Bonus Tracks:
  1. Black Jesus Amen Fashion
  2. Fashion of His Life
  3. The Queen 
Astept cu nerabdare videoclipul ''Judas'' (apare joi) ca sa o vad pe Maria Magdalena si Iuda Lady GaGa (care o joaca pe Maria Magdalena) si pe Norman Reedus (care il joaca pe Iuda). 


luni, mai 2

Iar

Dupa cum ati citit saptamana trecuta (vezi aici), am reusit si am daramat o perdea. Vineri, cu chiu, cu vai, a fost pusa din nou la locul ei. Dar nu a rezistat pre mult. Azi, a avut loc a doua runda a ''valsului lent'', dar perdeaua si'a rupt tocul de la pantofi si a cazut. IAR!
Cum ziceam in articolul precedent, o sa dam foc la scoala.

P.S.: Am bricheta promisa de la cineva. Daca vreti sa vedeti un ''foc de tabara'' sau sa faceti un gratar, anuntati'ma va aduc bricheta si mult SUCCES!

10th Picture: Dumbrava dintre Blocuri


Astazi, Shobo s'a decis sa mearga acasa pe o scurtatura. Mare iubitor al naturii, acesta a vrut neaparat o poza cu acest minunat copac.

duminică, mai 1

Ati simtit cutremurul?

Luna Mai a inceput cu un cutremur. Azi dimineata, mai exact la ora 5:24, pamantul s'a miscat. Intensitatea cutremurului a fost de 4,9 pe scara Richter.
Am simtit si eu cutremurul pentru ca ma trezisem (nu mai stiu de ce). A tinut aproximativ un minut, dar asta nu a oprit biroul meu sa se deplaseze putin. Cred ca era mai bine daca dormeam. Voi, ati simtit cutremurul?

Comic but Epic

Mama mea e cea mai buna

Cand tu aveai un an, ea te hranea si te imbaia;
I'ai multumit plangand toata noaptea.

Cand tu aveai 2 ani, ea te'a invata sa mergi;
I'ai multumit fugind cand ea te chema.

Cand tu aveai 3 ani, ea iti pregatea mancarea cu dragoste;
I'ai multumit aruncand farfuria pe jos.

Cand tu aveai 4 ani, ti'a dat creioane colorate;
I'ai multumit colorand masa din sufragerie.

Cand tu aveai 5 ani, te'a imbracat pentru vacanta;
I'ai multumit sarind in prima balta.

Cand tu aveai 6 ani, te'a dus la scoala;
I'ai multumit strigand ''Nu merg!''

Cand tu aveai 7 ani, ti'a cumparat o minge;
I'ai multumit aruncand'o in ferestra vecinilor.

Cand tu aveai 8 ani, ti'a dat o inghetata;
I'ai multumit scapand'o in poala.

Cand tu aveai 9 ani, ti'a platit lectii de pian.
I'ai multumit ca nici macar nu te'ai deranjat sa exersezi.

Cand tu aveai 10 ani, te ducea toata ziua cu masina de la fotbal la gimnastica, de la o zi de nastere la alta;
I'ai mulumit ca sareasi din masina si nu te uitai nici odata inapoi.

Cand tu aveai 11 ani, te'a dus pe tine si pe prietenii tai la cinema.
I'ai multumit cerandu'i sa stea in alt rand.

Cand tu aveai 12 ani, te'a avertizat sa nu te uiti la anumite programe la TV;
I'ai multumit asteptand sa iasa din casa.

Cand tu aveai 13 ani, ti'a sugerat cum sa te tunzi;
I'ai multumit spunandu'i ca nu are gusturi.

Cand tu aveai 14 ani, ti'a platit o tabara de vara de o luna;
I'ai multumit uitand sa'i scrii macar o scrisoare.

Cand tu aveai 15 ani, venea de la lucru si'si dorea o imbratisare;
I'ai multumit stand in camera ta cu usa incuiata.

Cand tu aveai 16 ani (asta in strainatate), te'a invatat sa'i conduci masina;
I'ai multumit luandu'i'o de cate ori puteai.

Cand tu aveai 17 ani, astepta un telefon important;
I'ai multumit stand la telefon toata noaptea.

Cand tu aveai 18 ani, ea plangea la festivitatea de absolvire a liceului;
I'ai multumit stand la petrecere pana in zori.

Cand tu aveai 19 ani, te'a dus in campus si ti'a carat bagajele;
I'ai multumit salutand'o din afara camerei ca sa nu te simti jenat in fata prietenilor.

Cand tu aveai 20 de ani, te'a intrebat daca te intalnesti cu vreo fata;
I'ai multumit spunandu'i ''Nu e treaba ta!''

Cand tu aveai 21 de ani, ti'a sugerat anumite cariere pentru viitorul tau;
I'ai multumit spunandu'i ''Nu vreau sa fiu ca tine!''

Cand tu aveai 22 de ani, te imbratisa la absolvirea facultatii;
I'ai multumit intreband'o daca poate sa'ti plateasca o excursie prin Europa.

Cand tu aveai 23 de ani, ti'a dat mobila pentru primul tau apartament;
I'ai multumit spunandu'le prietenilor ca era urata.

Cand tu aveai 24 de ani, ti'a cunoscut logodnica si te'a intrebat de planuri de viitor;
I'ai multumit spunandu'i ''Maaaami, te rog!!!''

Cand tu aveai 25 de ani, te'a ajutata sa'ti platesti nunta si a plans si ti'a spus cand de mult te iubea;
I'ai multumit mutandu'te in cealalta parte a tarii.

Cand tu aveai 30 de ani, te'a sunat si ti'a dat un sfat pentru copil.
I'ai multumit spunadu'i ''Lucrurile sunt diferite acum!''

Cand tu aveai 40 de ani, te'a sunat sa'ti aduca aminte de aniversarea unei rude.
I'ai multumit spunandu'i ca erai foarte ocupat chiar atunci.

Cand tu aveai 50 de ani, ea era bolnava si avea nevoie sa ai grija de ea;
I'ai multumit citind despre povara care devin parintii pentru copii lor.

Si apoi, intr'o zi, ea a murit in tacere. Si tot ce ai facut vreodata s'a intors lovind ca traznetul in INIMA TA.
Daca ea este pe aproape, nu uita sa o iubesti mai mult ca niciodata. Daca ea nu mai este, aminteste'ti dragostea ei neconditionata si da'o mai departe. 
Aminteste'ti mereu sa o iubesti pe mama ta, pentru ca nu ai decat o singura mama in toata viata ta.