luni, februarie 28

O_O SPEECHLESS X_X

In urma cu o ora, Lady GaGa a lansat mult asteptatul videoclip pentru melodia ''Born This Way''. Recunosc, am stat cu sufletul la gura pana la ora 18 pentru a'l vedea, iar dupa ce l'am vazut am ramas cu ''gura la suflet'':) ( cu gura cascata ), totodata socat de ce am vazut. Sincer ma asteptam la altceva din partea Gagutei :) :D
Videoclipul are 7 minute si 20 de secunde, lucru cu care nea'm obisnuit de la videoclipurile ''Telephone'' si ''Alejandro''.

Iata aici videoclipul...partea cand e machiata ca un schelet e super mega extrem de scarboasa...


Si acum, dupa ce ati dat play, presupun ca regretati acest lucru, nu? Nu prea va asteptati de la asa ceva de la GaGa, nu? Daca va intreb ce parere aveti despre videoclip, cred ca nu e una chiar asa de buna... :|

Mie nu prea imi place videoclipul...tot ce imi place e coregrafia si melodia..ajug la vorba scumpei mele mame care zice ca '' e mai bine sa te asculti decat sa vezi''.

Sa speram ca al 2'lea videoclip pentru ''Born This Way'' ( GaGa a anuntat ca face 2 videoclipuri pentru aceeasi melodie ) nu va fi la fel ca acesta.

In alta ordine de idee, trecem de la GaGa la Ke$ha, care a lansat si ea vineri videoclipul piesei ''Blow'' in care puteti vedea din nou unicorni.


P.S.: Videoclipul Ke$hei mi se pare mai reusit decat al GaGutei :))
P.S. 2: Vedeti sa nu ramaneti O_O prea mult timp...

duminică, februarie 20

Happy Birthday! Rihanna :X:X:X


'' She is the ONLY GIRL IN THE WORLD who sang about an UMBRELLA.''

Azi este ziua de nastere a unei cantarete foarte apreciate, o cantareata foarte schimbatoare, din toate punctele de vedere, de la stilul muzical, pana la culoare parului.


Ati ghicit. Este vorba despre nimeni alta decat Rihanna.


Rihanna s'a lansat in industria muzicala in 2005, debutand cu single'ul ''Pon de Replay'', care a fost inclus pe albumul de debut ''Music of The Sun''.

Al doilea single de pe ''Music of The Sun'', ''If It's Lovin' That You Want'', nu s'a bucurat de succesul predecesorului sau.

In luna februarie 2006, Rihanna lansa un nou single, ce urma a avea un succes enorm, ajungand pe pozitia 1 in topul Billboard Hot 100, ''S.O.S."
In aprilie, Rihanna lanseaza cel de'al doilea album de studio, ''A Girl Like Me''.
''Unfaithful'', al doilea single, s'a bucurat de un succes enorm, ajungand pe locul 1 in Canada si S.U.A.
Cel de'al treilea single, ''We Ride'', din nefericire, nu s'a bucurat de succesul asteptat, la fel ca si ''If It's Lovin' That You Want''.

In iunie 2007, Rihanna lanseaza cel de'al treilea album de studio,''Good Girl Gone Bad'', ce avea sa dezvaluie o noua personalitate a artistei.
De pe acest album, Rihanna a promovat 4 single'uri, care au obtinut locul fruntase in topul Billboard Hot 100: ''Umbrella'', ''Shut Up & Drive'', ''Don't Stop The Music'' si ''Hate That I Love You'', cel din urma fiind o colaborare cu Ne-Yo.
Un an mai tarziu, Rihanna lanseaza varianta de lux a albumul, intitulata ''Good Girl Gone Bad: Reloaded'', ce contine single'urile ''Take a Bow'', ''If I Never See Your Face Again'', o colaborare cu Maroon 5, ''Disturbia'' si ''Rehab'', o colaborare cu Justin Timberlake.

In februarie 2009, mai exact pe 8, Rihanna a fost batuta de catre Chris Brown cu care avea o relatie amoroasa.
Rihanna a fost complet desfigurata, dar si'a revenit in scurt timp si a inceput munca la urmtorul album.

Pe 23 Noiembrie 2009, a lansat albumu, intitulat ''Rated R'', care ne arata ca Rihanna s'a

transformat dintr'o Good Girl intr'o Bad Girl, acest lucru fiind vizibil chiar de pe coperta albumului.
Primul single promovat a fost ''Russian Roulette'', urmand ''Wait Your Turn'', ''Hard'', o colaborare cu Young Jeezy, ''Rude Boy'', ''Rockstar 101'', o colaborare cu Slash si ''Te Amo''.

Intrucat primele 3 single'uri au obtinut locuri fruntase in topuri, Rihanna a lansat ''Rude Boy'' , cu care a spart topurile.

In vara lui 2010, alaturi de Eminem, au scos single'ul ''Love The Way You Lie'', care a cunoscut apogeul, fiind una dintre cele mai difuzate piese la radiourile din Romania.

Pe 16 noiembrie 2010, la aproape un an de la lansarea lui ''Rated R'', Rihanna lanseaza cel de'al cincilea album de studio, intitulat sugestiv ''Loud''. Temele abordate pentru acest album sunt dragostea si sexualitatea.
Primul single promovat, a fost ''Only Girl (In The World)'' iar mesajul transmis de acest single este acela ca fiecare fata, care are un prieten, vrea ca acesta sa ii acorde foarte multa atentie, sa fie singura fata din lume pentru el. Piesa s'a bucurat de foarte mult succes, obtinand un loc fruntas in Billboard Hot 100.

Al doilea single, extras de pe ''Loud'', a fost o colaborare cu rapper'ul Drake, intitulata ''What's My Name''.
Pe 1 februarie 2011, Rihanna a lansat cel de'al treilea single, intitulat simplu ''S&M'', melodie care este despre relatia Rihannei cu Media, care nu este foarte buna...
Videoclipul piesei a fost interzis in 11 tari, intrucat contine cateva scene sado-maso. David LaChapell a dat'o pe Rihanna in judecata pe motiv ca a copiat cateva poza facute cu cativa ani in urma de David.


Top 20 Cele Mai Vandute Single'uri:

20. Wait Your Turn - Rated R

19. We Ride - A Girl Like Me


18. Hard (feat. Young Jeezy) - Rated R

17. If It's Lovin' That You Want - Music of The Sun

16. If I Never See Your Face Again (feat. Maroon 5) - Good Girl Gone Bad: Reloaded

15. Te Amo - Rated R

14. Hate That I Love You (feat. Ne-Yo) - Good Girl Gone Bad

13. Rehab (feat. Justin Timberlake) - Good Girl Gone Bad: Reloaded

12. Pon de Replay - Music of The Sun

11. Shut Up & Drive - Good Girl Gone Bad

10. Run This Town (Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West)


09. S.O.S. - A Girl Like Me

08. Unfaithful - A Girl Like Me

07. Live Your Life (T.I. feat. Rihanna)

06. Russian Roulette - Rated R

05. Take a Bow - Good Girl Gone Bad: Reloaded

04. Don't Stop The Music - Good Girl Gone Bad

03. Disturbia - Good Girl Gone Bad: Reloaded

02. Rude Boy - Rated R

01. Umbrella (feat. Jay-Z) - Good Girl Gone Bad

Rihanna, sa ne traiesti multi ani de aici inainte si sa scoti hit dupa hit. Daca nu stiati, Rihanna face azi 23 de ani, ceea ce inseamna ca s'a lansat in industria muzicala la varsta de 17 ani. Sper sa va placa melodiile Rihannei.

P.S. Muzica noua: Keo - Liber

joi, februarie 17

Happy Birthday! Paris Hilton


Paris Hilton s'a nascut pe data de 17 Februarie 1981, in New York City. Numele sau adevarat este Paris Whitney Hilton.


Paris este mostenitoarea imperiului financiar construit de hotelurile Hilton, precum si a celorlalte proprietati imobiliare ale tatalui ei.

Aceasta mai are 4 frati ( Nicky Hilton, Barron Hilton II si Conrad Hilton II), ea fiind cea mai mare dintre toti.


Paris este cunoscuta fie pentru petrecerile sale nebune pana dimineata, fie pentru necazurile cu legea, fie pentru casetele video care o arata in ipostaze fierbinti alaturi de iubitii sai.

La varsta de 19 ani, s'a inscris in agentia de modele a lui Donald Trump. Aceasta a lucrat in numeroase campanii publicitare pentru Iceberg Vodka, Guess, Christian Dior.

Ca actrita, Paris a avut mai multe roluri mici, precum in filmul de groaza ''House of Wax''.

In 2006, isi face debutul in lumea muzicii, lansand primul sau album intitulat sugestiv ''Paris'', care nu a avut succesul asteptat. Albumul nu a inregistrat vanzari foarte mari.

2 ani mai tarziu, lanseaza cel de'al 2'lea album din cariera sa, intitulat ''TBA''.


Single'uri:
  • Stars are Blind
  • Turn It Up
  • Nothing in this World
  • Screwed
  • Do Ya Think I'm Sexy
  • My BFF
  • Paris for President
In 2008, a intalnit'o pe Lady GaGa la lansarea telefonul Nokia 5800 Xpress Music.


Paris Hilton si Lady GaGa au fost colege de liceu.


vineri, februarie 11

''Tell me, you were BORN THIS WAY?''


Astazi, Lady GaGa a lansat single'ul Born This Way :X:X:X:X:X de pe albumul cu acelasi nume (care urmeaza a fi lansat pe 23 Mai). Asteptam cu sufletul la gura piesa si iata ca in sfarsit GaGa a lansat'o.
Initial, piesa trebuia sa fie lansata duminica, dar GaGa nu mai putea astepta si nici noi , micii ei monstrii, pentru ca nu a mai lansat o piesa cam de mult, ultima fiind ''Alejandro''.
Cu o saptamana sau 2 in urma, pe site'ul ei oficial au aparut Born This Way lyrics, care sunt de'a dreptul geniale. Refrenul il aveti sub numele blogului.

Acum sa ascultam melodia:


Accesand ''lady gaga born this way'' pe YouTube, am dat peste un videoclip care este super dragutz. :D


Saptamana aceasta, Lady GaGa a dezvaluit coperta single'ului, care este un pic mai...neobisnuita...
Cu aceasta ocazie ( lansarea single'ului ''Born This Way'') lansez Maratonul '' Are You Born This Way?''. Ce inseamna asta? Pai...trebuie sa'mi spuneti daca sunteti multumiti de persoana care sunteti, de prietenii pe care ii aveti, de realizarile pe care le'ati facut.

P.S.: Luna aceasta este ziua Rihannei :X:X:X:X + ziua colegei mele, Riana (nu faceti confuzie), asa ca declar luna februarie ''Luna Rihanna''.

P.S. 2: Joi, la emisiunea lui Ellen, ea, James Blunt si nimeni altul decat Justin Bieber au incercat sa cante Born This Way. Faza tare e cand un baiat in pune in cap lui Ellen o ''palarie''.

Happy Birthday! Taylor Lautner

Taylor Lautner s'a nascut pe data de 11 Februarie 1992 in Grand Rapids, Michigan.
La varsta de 6 ani, acesta s'a apucat de karate, aratandu'si talentulla karate in filmul ''The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D''.
Taylor a devenit celebru datorita rolului jucat in seria The Twilight Saga, interpretandu'l pe Jacob Black.















La doar 18 ani, Taylor are in 8 premii pentru munca sa:
  • Kids' Choice Awards: Favorite Movie Actor
  • People's Choice Awards: Favorite Breakout Movie Actor
  • People's Choice Awards: Favorite On-Screen Team
  • Teen Choice Awards: Choice Movie Fresh Face Male
  • Teen Choice Awards: Choice Movie Actor: Fantasy
  • Teen Choice Awards: Choice Male Hottie
  • Teen Choice Awards: Choise Red-Carpet Fashion Icon: Male
  • Teen Choice Awards: Choice Smile
Filmografie:
  • 2001: Shadow Fury
  • 2003: The Bernie Mac Show
  • 2004: My Wife and Kids
  • 2004: Summerland
  • 2005: Cheaper By the Dozen 2
  • 2005: Danny Phantom
  • 2005: Duck Dodgers
  • 2005: The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D
  • 2005: What's New, Scooby-Doo?
  • 2006: Love, Inc.
  • 2006: He's a Bully, Charlie Brown
  • 2008: The Twilight Saga: Twilight
  • 2008: My Own Worst Enemy
  • 2009: The Twilight Saga: New Moon
  • 2010: Valentine's Day
  • 2010: The Twilight Saga: Eclipse






In prezent, lucreaza Alaturi de Kristen Stewart si Robert Pattinson, la cea de'a 4-a parte din seria The Twilight Saga: Breaking Dawn, film care va fi lansat in 2 parti: prima va fi lansata pe data de 18 Noiembrie
2011, iar cea de'a 2-a pe data de 16 Noiembrie 2012.




miercuri, februarie 2

Happy Birthday! Shakira




Shakira s'a nascut pe data de 2 Februarie 1977, in Barranquilla, Columbia. Numele ei adevarat este Shakira Isabel Mebarak Ripoll.
Ea a debutat la inceputul anilor '90, in tara sa natala, devenind cunoscuta pe intreg continentul.
A fost declarata cel mai bine vandut artist columbian al tuturor timpurilor si una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica latino.In anul 2009, Shakira lanseaza single'ul ''She Wolf'', de pe albumul cu acelasi nume, single ce prezenta
schimbarea stilului muzical.


Videoclipul a introdus o noua imagine a cantaretei, una mai senzuala. In scurt timp, ''She Wolf'' a devenit un succes la nivel mondial.

Al doilea single extras de pe ''She Wolf'' este ''Gypsy''.

In 2010, Shakira a fost aleasa sa canta imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal. Pentru acesta, Shakira a colaborat cu formatia sub-africana Freshlyground. ''Waka Waka (This Time for Africa)'' s'a bucurat de foarte mult succesmajor la nivel mondial, devenind unul dintre cele mai de succes cantece ale solistei din intreaga sa cariera.


La finele anului 2010, Shakira lanseaza cel de'al 9'lea album din cariera, intitulat ''Sale El Sol''. Primul single extras a fost ''Loca'', o colaborare cu Dizzee Rascal.



P.S.: Muzica noua: Rihanna - S&M si Nicki Minaj feat Drake - Moment 4 Life.